Home » Workshop tekenen en schilderen

Workshop tekenen en schilderen

Workshop tekenen en schilderen bij Nicole Henderiks in het atelier van Atelier NIMArt. De workshop is een les of korte workshop online.
In het atelier geef ik een cursus tekenen en schilderen in verschillende technieken aan volwassenen. En dat zijn bijvoorbeeld pastel, potlood, inkt, kleurpotloden en acryl. Maar nu ook workshops tekenen die je zelf thuis kan oefenen.
Tekenvaardigheden zijn onmisbaar ook als basis voor het schilderen.

Workshops of online korte tekenlessen

Weet je niet zeker of tekenen iets voor je is?
Wil je eerst eens proberen? of bijvoorbeeld geen inspiratie?
Wil je leren tekenen maar weet je niet hoe je moet beginnen?
Wil je leren tekenen met inkt of pastel of een bepaald onderwerp leren?
Volg dan een workshop of een online korte tekenles!

Tekenen zelf aan de slag

Workshop tekenen en schilderen

Het zijn korte tekenlessen die je op eigen tempo kan oefenen. Stap voor stap neem ik je mee in verschillende technieken en thema’s bijvoorbeeld wolken tekenen.

bekijk alle lessen

Word verwacht Workshop tekenen met inkt

Workshop tekenen en schilderen

Word verwacht, binnenkort
De workshop tekenen met inkt. Tekenen met bister inkt naar het landschap.
De workshop bestaat uit meerdere lessen

Ontvang gratis! Een e-book vol inspiratie met tips en tricks voor het tekenen en schilderen, vraag het E-BOOK hier aan.

workshops tekenen en schilderen

Workshops tekenen en schilderen privé

Dit is een privé les voor 1 persoon voor beginners maar ook voor die al kunnen tekenen, kennis willen opfrissen en persoonlijke begeleiding willen.

ja, ik wil meer weten

Reacties van cursisten

“Al schilderend blijf je steeds zoeken naar het ‘waarom’ als je werk anders uitpakt dan je zou willen. In de tips en tricks van Nicole word je aan ‘t denken gezet – het wat en hoe en waarom gaat in je hoofd een eigen leven leiden. Dat is nu juist de kunst van een goede docente, ze zet je aan tot denken en tot kijken, ze laat je die automatische piloot uitzetten.”

E. RK

“Nicole is niet enkel een getalenteerde kunstenares, zij is ook een ervaren en gedreven lerares die haar kennis en ervaring graag deelt met de cursisten. Ze geeft toelichting, demonstreert met verschillende materialen en illustreert vele technieken aan de hand van voorbeelden. Elke cursist werkt op zijn/haar tempo aan een zelfgekozen thema en met materiaal naar keuze. Nicole waardeert, stimuleert en geeft constructieve en ondersteunende feedback. Ik ervaar dit elke week als ideale omstandigheden om te leren en te groeien”

De combinatie van het voorgaande maakt dat ik telkens opnieuw met ‘veel goesting’ vanuit België naar het atelier van Nicole kom tekenen.”

Liliane
error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
Don`t copy text and pictures