shop online

Webshop van Nicole Henderiks Atelier NIMART met kleintje kunst, etsen, tekeningen en kunstkaarten. Kleine kunstwerkjes die als kado kunnen worden gegeven en die te koop zijn in de webshop. Er is ook origineel werk, tekeningen en schilderijen beschikbaar.

kunstkaarten

mooie kunstkaarten kopen

kleintje kunst

zoek je een leuk kunstkado

tekeningen en schilderijen die nu beschikbaar zijn in de shop

schilderijen

Nicole Henderiks tekeningen, schilderijen in pastel, inkt en acryl naar landschap, stilleven, natuur en dier

etsen

Nieuws vanuit de shop lees en bekijk meer

Ingelijst

Alle schilderijen en tekeningen zijn voorzien van een passepartout . Uiteraard zijn de werken voorzien van mijn signatuur N Henderiks.

Verzending

De kunstwerkjes zijn stevig  verpakt. Mocht u een werk willen retourneren dan is de verpakking te hergebruiken. De prijzen van de kunstwerken zijn incl. BTW.
boven verzending van 50,- gratis verzendkosten

Atelier bezoek

Toch liever het kunstwerk of kunstkaarten eerst bekijken en een atelierbezoek plannen? U bent van harte welkom!  Neem dan contact op en dan maken we een afspraak. Of kom langs op vrijdagmiddagAantal reviews

Ik heb de kaarten vandaag in goede orde ontvangen. Ze zijn prachtig Bedankt voor de goede zorgen.
Mevr I.Rozie


Je webshop ziet er mooi uit.
De ets is heel mooi Nicole en is goed aangekomen
Mevr M Neve


Beste Nicole,
heel hartelijk bedankt voor de snelle service. De ets is prachtig en een mooi cadeau
De “Lampionnetjes” zijn ook helemaal mijn smaak
Mevr E. Plat


Mijn bestelling is binnengekomen en de kaarten zien er geweldig uit. Beetje gek misschien, maar ik zocht kerstkaarten zonder kerstthema en vind deze zeer geschikt. Dank je wel voor de leuke kaart die je erbij gedaan hebt. Ik blijf op de website kijken.


Betaal veilig met

U kunt veilig bestellen in de shop. Dit is te herkennen aan het slotje wat is te vinden linksboven in de browser. Veilig bestellen en betalen met IDEAL, Bankoverschrijving, Pay-Pal en Bancontact/Mister Cash. Daarnaast is het atelier ook te bezoeken voor kunstkaarten of een origineel kunstwerk op vrijdagmiddag  In het atelier kunt u op uw gemak alles bekijken. In het atelier is geen pinautomaat.
De online shop mooikunstkado is altijd online.