Webshop

shop met kunst en kunstkaarten online

Webshop van Nicole Henderiks Atelier NIMART. In de shop vind mijn origineel werk, tekeningen en schilderijen. Maar ook kleintje kunst en kunstkaarten. Kleine kunstwerkjes die als kado kunnen worden gegeven en ook leuk zijn voor jezelf. Weet je even niet welk kado je wilt geven? Dan heb ik een leuke kunstkadobon. Deze kunst bon kan ingeleverd worden in mijn atelier bij aanschaf van een schilderij of ander kunstwerk.

In de Online webshop vindt u schilderijen en tekeningen die op dit moment tijdelijk vanuit het atelier beschikbaar zijn.

Tekeningen, ets en schilderijen

webshop met Nicole Henderiks  haar tekeningen, schilderijen in pastel, inkt en acryl naar landschap, stilleven, natuur en dier

tekening, schilderij of ets

Kunstkaarten

webshop met mooie kunstkaarten en wenskaarten te koop

collectie kunstkaarten naar eigen werk en ontwerp
de kaarten zijn per stuk of in set

Kleintje kunst

zoek je een leuk kunstkado

Kleine originele kunstwerkjes, prenten en kunstkadobon

Nieuw in de shop


Wil je nieuws over de shop ontvangen? Meld je dan hier aan


Leuk kunst kado shop hier

webshop

Ingelijst

Alle schilderijen en tekeningen zijn voorzien van een passepartout . Uiteraard zijn de werken voorzien van mijn handtekening N Henderiks.

Verzending

De kunstwerken zijn stevig  verpakt tijdens de verzending. Mocht u een werk willen retourneren dan is de verpakking te hergebruiken. De prijzen van de kunstwerken zijn incl. BTW.
gratis verzendkosten binnen Nederland

Atelier bezoek

Toch liever het kunstwerk of kunstkaarten eerst bekijken en een atelierbezoek plannen? U bent van harte welkom!  Neem dan contact op en dan maken we een afspraak. Of kom langs op vrijdagmiddag


Wat zeggen mensen


Ik heb de kaarten vandaag in goede orde ontvangen. Ze zijn prachtig Bedankt voor de goede zorgen.
Mevr I.Rozie

Je webshop ziet er mooi uit.
De ets is heel mooi Nicole en is goed aangekomen
Mevr M Neve

Beste Nicole,
heel hartelijk bedankt voor de snelle service. De ets is prachtig en een mooi cadeau
De “Lampionnetjes” zijn ook helemaal mijn smaak
Mevr E. Plat

Mijn bestelling is binnengekomen en de kaarten zien er geweldig uit. Beetje gek misschien, maar ik zocht kerstkaarten zonder kerstthema en vind deze zeer geschikt. Dank je wel voor de leuke kaart die je erbij gedaan hebt. Ik blijf op de website kijken.


Betaal veilig met

U kunt veilig bestellen in de shop. Dit is te herkennen aan het slotje wat is te vinden linksboven in de browser. Veilig bestellen en betalen met IDEAL, Bankoverschrijving, Pay-Pal en Bancontact/Mister Cash. Daarnaast is het atelier ook te bezoeken voor kunstkaarten of een origineel kunstwerk op vrijdagmiddag  In het atelier kunt u op uw gemak alles bekijken. In het atelier is geen pinautomaat.

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt