Video tekenen met pastelkrijt

Hier kan je een nieuwe video zien tekenen met pastelkrijt. Het werken met pastelkrijt is wel één van mijn favoriete techniek. Je kan er vele mooie tekeningen mee maken met vele mogelijkheden. Hier wil ik jullie een impressie laten zien over hoe ik een pasteltekening opzet. Dit is naar aanleiding van de pastel het tulpenveld wat ik eerder heb gemaakt.

Bekijk hier een impressie en video tekenen met pastelkrijt

Dit is de eerste laag van de vele kleuren die ik heb gebruikt. Veel rood, geel , groen en later nog violet.
Bekijk het werk bij pastel landschappen Het is beschikbaar.

Ik geef les in de techniek pastel en pastelpotloden, kijk en lees hier meer

bekijk het eindresultaat hier

of bekijk het filmpje op you tube

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt