Veldbloemen pastel schilderijen

Veldbloemen pastel schilderijen

Veldbloemen pastel schilderijen

Grassen en bloemen in de polder

Ik ben bezig met nieuw werk te maken in veldbloemen pastel. Het worden nieuwe werken naar een serie “Wat groeit en bloeit daar”.  Tekeningen en schilderijen. De één noemt het een tekening, een ander een schilderij. Ik ben graag in de polder op de fiets of te voet. Je ziet daar zo mooie bloemen in de berm. Klaprozen, kamille, klavers, berenklauw te veel om op te noemen. Ik maak dan foto’s die ik dan uitwerk in mijn atelier. In het atelier kan ik dan lekker aan de slag op de ezel of tafel. Meestal staande dan ik heb goed overzicht van het geheel. Je kan dan afstand nemen en goed kijken. Ik maak gebruik van verschillende merken pastel, Rembrandt, Schmincke en Sennelier. Ik werk op het papier van Canson maar ook op eigen bewerkt papier. Hier zijn enkele foto’s en details te zien van de veldbloemen en grassen pastel schilderijen.

Veldbloemen pastel schilderijen

Aan het werk, opzet van veldbloemen en grassen

detail van een veldbloem en grassen
lees het verhaal achter dit werk hier

Origineel werk “veldbloemen en grassen”, wat groeit daar
te bezichtigen en te koop in mijn atelier

Pastel in detail werk grassen

Het werk is ingelijst met een passe-partout in lijst van 60x50cm.
Het werk is te koop. Bij interesse neem dan contact op
of kom langs om mijn werk in het atelier te bekijken.
Lees het verhaal achter het werk. lees meer

Veldbloemen in de polder

Het werk is ingelijst met een passe-partout in lijst van 60x50cm.
Het werk is te koop.
of kom langs om mijn werk in het atelier te bekijken.
lees het verhaal achter het werk van schets naar …...bekijk en lees meer

  Bekijk meer werk pastel landschap.

Daarnaast geef ik les in deze techniek lees meer..

Ontvang mails van Nicole

Abonneer je op mijn mails tips, inspiratie, nieuws over mijn atelier, cursus en werk
Je komt dan op mijn emaillijst en ontvangt dan deze emails. Als je het allemaal te veel vind kan je je ook weer zo uitschrijven.


Blijf op de hoogte over het nieuws van het atelier en meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Of laat hieronder je reactie achter. Leuk om te horen wat je ervan vind

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt