Veldbloemen pastel schilderijen

Veldbloemen pastel schilderijen

Veldbloemen pastel schilderijen

Ik ben bezig met nieuw werk te maken in veldbloemen pastel. Het worden nieuwe werken naar een serie “Wat groeit en bloeit daar”.  Tekeningen en schilderijen. De één noemt het een tekening, een ander een schilderij. Ik ben graag in de polder op de fiets of te voet. Je ziet daar zo mooie bloemen in de berm. Klaprozen, kamille, klavers, berenklauw te veel om op te noemen. Ik maak dan foto’s die ik dan uitwerk in mijn atelier. In het atelier kan ik dan lekker aan de slag op de ezel of tafel. Meestal staande dan ik heb goed overzicht van het geheel. Je kan dan afstand nemen en goed kijken. Ik maak gebruik van verschillende merken pastel, Rembrandt, Schmincke en Sennelier. Ik werk op het papier van Canson maar ook op eigen bewerkt papier. Hier zijn enkele foto’s en details te zien van de veldbloemen pastel schilderijen. Ook heb ik een leuk filmpje met een impressie gemaakt.

Veldbloemen pastel schilderijen

Aan het werk, opzet van veldbloemen
bekijk het resultaat hier

Pastel in detail dit werk veldbloemen en wat groeit daar is te koop. Bij interesse neem dan contact op

detail van een veldbloem
bekijk het resultaat hier

veldbloemen in detail

Al eerder heb ik de veldbloemen  en de klaprozen waar ik al eerder een bericht over geschreven heb.  Bekijk meer werk pastel landschap

Kijk mee naar een filmpje naar landschap


Blijf op de hoogte over het nieuws van het atelier en meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Of laat hieronder je reactie achter. Leuk om te horen wat je ervan vind

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: