Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over betaling, verzending en retourneren. Staat bij de veelgestelde vragen niet waar je naar op zoek bent dan kan je altijd contact opnemen als er iets niet duidelijk is.

Hoe kan ik betalen en bestellen in het atelier?
Er kan een afspraak gemaakt worden om het product te komen bekijken en op te komen halen in het atelier. Prijzen zijn opvraagbaar , bij enkele werken is de prijs al vermeld. Dit kan via het atelier door contact op te nemen of  te bellen 0114316763.
In het atelier kan niet gepind worden. Er kan alleen contant betaald worden.
Tip: Het is wel mogelijk door een aan u toegestuurde betaal link per email te betalen. Dit is geheel veilig en vertrouwd.

Hoe kan ik betalen in de online shop?
Je kunt je bestelling betalen via iDEAL, PayPal, Banktransfer en Bancontact/mistercash. Ook direct bankoverschrijving is mogelijk.

 Is dit een veilige online webshop?
Ja!  In de shop kan je veilig online winkelen.
Bij het versturen van uw bestelling wordt alle informatie gecodeerd en beveiligd door SSL technieken te herkennen aan het slotje linksboven in de browser

Ik wil niet online bestellen maar ik wil eerst het kunstwerk bekijken?
Het is natuurlijk altijd mogelijk om het kunstwerk eerst te komen bekijken in het atelier alvorens over te gaan tot aankoop. Dat is ook erg leuk, je kan eens kijken in het atelier en we maken gelijk kennis met elkaar. Maak dan vrijblijvend een afspraak door te bellen of te mailen klik hier

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten verschillen per product, en worden automatisch verrekend in het winkelmandje.

Verzending Nederland   Gratis verzending vanaf 50,-
Verzending volgens de tarieven PostNL
Alle pakketten worden verzekerd en aangetekend verzonden.

Wat is de levertijd binnen Nederland?
Alle bestellingen worden binnen 1 a 7 dagen verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen en spoedbestellingen. Brievenbuspost en pakketpost via PostNL heeft een levertijd van 1 à 7 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Mooikunstkado is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.
Heb je na 7 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact op.

Wat is de levertijd buiten Nederland?
Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

Meer dan één ets of prent bestellen van hetzelfde onderwerp?
Dit is mogelijk indien deze voorradig zijn of indien mogelijk in de vorm van een nabestelling. Heeft u interesse in een ets maar u wilt deze in een andere kleur, ook dat is mogelijk neem dan contact op

Hoe kan ik iets retourneren?
Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de koper. Wanneer het product in goede staat retour is ontvangen, zal het bedrag terug betalen worden met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald.

Retouradres:
Nicole Henderiks
Atelier NIMART
Julianastraat 11
4566AC Heikant

Mijn bestelling is beschadigd, wat nu?
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. De etsen en andere kunstwerken worden altijd aangetekend verzekerd verzonden. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer wij de producten ontvangen heeft, zal een nieuw exemplaar zo snel mogelijk toegezonden worden indien in voorraad of niet verkocht.

Maak je ook werk in opdracht?
Ja, Nicole maakt graag een tekening of schilderij in opdracht lees daarover meer op de pagina kunst in opdracht

Lees ook meer Algemene Voorwaarden meer

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact op, dan zal Atelier NIMART je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

error: