Home » Stilleven schilderij in opdracht voltooid

Stilleven schilderij in opdracht voltooid

stilleven schilderij in opdracht voltooid

Stilleven schilderij in opdracht voltooid

Een stilleven schilderij met muziek in pastel

Eigenlijk twee kunstwerken in pastel.Eindelijk kan ik ze nu laten zien.

stilleven schilderij in opdracht voltooid
werken met pastelkrijt

Het was om kado te doen.

Het is dan best lastig om iets niet te laten zien, hoe graag je dat ook wilt.  Dan liet ik deze foto zien. (zie hiernaast) Maar ja daar heb je niet zoveel aan. Het thema muziek, ja heel mooi om dit stilleven als schilderij in opdracht te mogen maken. Ze hadden al werk in dit thema gezien op de website maar dan als ets. En de vraag was wil je dit als opdracht maken. Ja graag zelfs.

Met verschillende foto’s van de instrumenten die zij zelf bespelen ging ik aan de slag. In het atelier werd eerst besproken wat voor formaat en welke techniek het zou worden. In dit geval zou het pastel worden. De foto’s werden via de mail opgestuurd. Hele duidelijke foto’s! Dat is wel heel prettig, hoe duidelijker de foto’s des te beter kan ik aan de slag.

Tussendoor stuurde ik foto’s door hoever ik gevorderd was. In goed overleg heb ik tussentijds de maat van de passe-partout aangepast wat beter uitkwam. Via de email kreeg ik te horen dat de samenwerking zeer goed ontvangen was.


Beste Nicole,
Ik ben blij verrast met je bericht. Hartelijk dank voor het maken van beide kunstwerken. Prachtig is het geworden. Mooie kleur passe-partout, en de kleur van de lijst maakt het helemaal af. Het vertrouwen dat ik in jou had als kunstenaar heb je helemaal waargemaakt. Prachtige werken heb je gemaakt.
Nicole, hartelijk dank voor de prettige samenwerking en succes verder met je atelier NIMART.
R.V. uit Apeldoorn

Later toen ze het kwamen halen, spannend, ja dan is het leuk om te horen dat het werk in het echt nog mooier is dan op de doorgestuurde foto!.

Dan komt het moment dat het kado word gegeven. Ze kwamen het ophalen in het atelier, ook de mensen voor wie het bestemd was. Best wel spannend, je moet het toch maar afwachten of ze het mooi vinden.
En of ze het mooi vonden! Ze werden er helemaal stil van …….en toen kwamen de vragen los. Wow wat zijn ze er blij mee! En ik ook.

Ook interesse in het laten maken van een opdracht lees hier meer of neem contact op.

bekijk meer werk in opdracht  klik hier of ander eigen werk

stilleven schilderij in opdracht voltooid

Ingelijst stilleven schilderij in opdracht gemaakt met pastel voltooid ingelijst 40x40cm 

Stilleven schilderij muziek in opdracht voltooid met de techniek pastel 60x50cm

Denk je er ook over om een schilderij of tekening in opdracht te laten maken? Vraag me naar de mogelijkheden neem dan contact op of lees meer bij kunst in opdracht

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven