Home » Schetsen maken in mijn schetsboek

Schetsen maken in mijn schetsboek

Schetsen maken in mijn schetsboek

Ik maak schetsen in mijn schetsboek of gewoon op papier. Meestal zijn dat vlugge schetsen om lekker bezig te zijn maar ook om een bepaald onderwerp even nader te bestuderen. Ik gebruik daarvoor meestal een schetsboek. Het voordeel hiervan is dat ik het later er nog eens naar kan kijken. En dan weer de herinnering krijgen die ik er toen bij had, het word een soort dagboekje. Ook te gebruiken voor buiten . Leuk toch.

Schets mee

Ik schets in mijn schetsboek met verschillende materialen. Je kan werken met onder andere fineliner, aquarel en kleurpotlood. Schetsen maken in mijn schetsboek, lees mee, het brengt je misschien inspiratie om dit ook te gaan doen. Ik geef ook tekenlessen en schilderlessen. Je kan altijd hieronder een reactie achterlaten, wat ik heel leuk zou vinden.

Viooltjes

Schetsen maken in mijn schetsboek

Je ziet ze weeral overal die leuke bloemen, de viooltjes. Zoveel verschillende kleuren geel, violet, gemengde kleuren. Ik hou er wel van. Ik heb er een schets van gemaakt. Viooltjes in een pot.
Let op waar komt het licht vandaan komt, zodat je dat al in je schets kan verwerken.

Landschap

Schetsen maken in mijn schetsboek

Een schets gemaakt naar de natuur, landschap en duinen. Zo kan je al een studie maken welke kleuren je kan gebruiken voor de lucht en duinen. Zo ook de kleuren voor de schaduw partijen. De schets is gemaakt met aquarel

Nog eens viooltjes

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven