Reacties van mensen

Lees leuke reacties van mensen die iets kochten, over de cursus of een recensie hebben geschreven.


Reacties van mensen in het atelier

Wil je ook een reactie plaatsen zoals andere mensen dat ook deden?
Dat zou ik heel leuk vinden,
hieronder kan je een recensie schrijven of je reactie achterlaten.
Ik zet je reactie er dan bij.
Bij vragen neem contact op

Lees hieronder de reacties


Beste Nicole,

Gisteren heb ik je kunstwerk ontvangen, erg mooi, ik ben er blij mee. Ook bedankt voor de tips hoe om te gaan met de pastel tekening.
met vriendelijke groeten,
Mevr M.M uit Brabant


Je hebt weer mooie werken gemaakt in pastel, onderwerpen zijn herkenbaar en geven een mooie impressie van het Zeeuwse landschap! groetjes Erika


Ik heb de kaarten vandaag in goede orde ontvangen. Ze zijn prachtig Bedankt voor de goede zorgen.
Mevr I.Rozie


Je webshop ziet er mooi uit.
De ets is heel mooi Nicole en is goed aangekomen
Mevr M Neve


Beste Nicole,
heel hartelijk bedankt voor de snelle service. De ets is prachtig en een mooi cadeau
De “Lampionnetjes” zijn ook helemaal mijn smaak
Mevr E. Plat


Mijn bestelling is binnengekomen en de kaarten zien er geweldig uit. Beetje gek misschien, maar ik zocht kerstkaarten zonder kerstthema en vind deze zeer geschikt. Dank je wel voor de leuke kaart die je erbij gedaan hebt.
Ik blijf op de website kijken.


Reacties van mensen die een opdracht hebben laten maken:

reacties van mensen

Nicole,  
samen foto’s gemaakt voor de pentekeningen. Daarna contact via mail, telefoon en atelierbezoek over het vorderen van de werken. Dankzij dit fijn overleg, hebben we nu twee prachtige pentekeningen die helemaal naar onze wens zijn.
Nogmaals bedankt!

P en J, Terneuzen


Beste Nicole, wat waren en zijn we blij en dankbaar voor deze twee mooie werken van jou. Bij thuiskomst direct aan de slag gegaan met ophangen en het resultaat is geweldig! Wat een talent, wat een gave om op deze manier een gevoel te creëren. Dankjewel! Hartelijke groeten,
P en A vd Veer, Rotterdam


reacties van mensen

Beste Nicole
Ik ben blij verrast met je bericht. Hartelijk dank voor het maken van beide kunstwerken. Prachtig is het geworden. Mooie kleur passe-partout, en de kleur van de lijst maakt het helemaal af. Het vertrouwen dat ik in jou had als kunstenaar heb je helemaal waargemaakt. Prachtige werken heb je gemaakt.
Nicole, hartelijk dank voor de prettige samenwerking en succes verder met je atelier NIMART.
R.V. Apeldoorn


Hoi Nicole.
Door het zoeken naar iemand die een potlood tekening wilde maken van onze zoon, bij jouw op je website en zo in contact gekomen. Bedankt voor het maken van de tekening, we zijn er heel blij mee.
R.V te Hulst


reacties van mensen

Hallo Nicole
Gisteren was ik meer dan aangenaam verrast met een prachtige tekening van jouw hand.
Onze hond Cora is door jou schitterend weergegeven.
We hebben dus terstond een plaatsje aan de muur gecreëerd voor mijn “kunstkado” ter gelegenheid van mijn a.s. verjaardag, en ze blijft daar hangen in mijn zicht.
Nicole, nogmaals bedankt.

Jacques, Hulst

Reacties van cursisten:

“Door jouw kundigheid en het goed zijn in begeleiding heb ik echt aardigheid in tekenen gekregen. Je kritische noot is motiverend om het getekende nog meer body te laten krijgen. Ik zit bij jouw atelier prima op mijn plek omdat de kleuren die jij gebruikt mij ontzettend aanspreken en ik toch mijn stijltje krijg .Dus!!!!Voor mij ben je top!”
C.S.


“Nicole neemt je bij de hand en laat je zoveel moois zien en uitproberen. Ze geeft je iets mee waar je trots op mag zijn – en met veel plezier naar blijft kijken”
Elisabeth


Het wordt wel wat mijn creativiteit. vind het in elk geval super leuk. Dat is in elk geval dank zij jou….Heb er weeral zin in.
E.v.R


“Kundig als docent en tekenaar met gebruik van verschillende technieken. Met daarbij gevoel hebben voor sfeer, kleurgebruik en verscheidenheid”. cursisten tekenen en  schilderen.


Alsnog bedankt voor de fijne uitleg over verschillende druktechnieken. Ik vond het heel leerzaam en boeiend. Zeker de uitgebreide bespreking van het eindresultaat vond ik heel nuttig, wat heel belangrijk is om betere kunstwerkjes te creëren. Kleinschaligheid van je cursussen (max. 3 personen) is zeker een pluspunt, zo krijgt iedereen persoonlijke begeleiding. Alle vragen worden dus direct beantwoord. Kort gezegd: prima. groetjes Olga


leuk, gezellig, creatief, goede uitleg van mogelijkheden om een ontwerp te maken met materialen spannend, want pas als het onder de pers gaat zie je het resultaat van je creativiteit! groetjes Mariska


De combinatie van verschillende materialen als ondergrond en het gebruik van de druktechniek maakte deze workshop spannend en bijzonder. De voorbereiding, het combineren van kleuren en de kunst om de inkt goed aan te brengen leek eenvoudig. Door het zelf te doen kon ik het effect zien van mijn eigen “bewegingen” en was benieuwd naar het resultaat ná het afdrukken. Ik merkte dat ik zin had om er mee verder te gaan .Door de persoonlijke begeleiding en het advies was het een geslaagde workshop en de 3 middagen waren eigenlijk té snel voorbij. groetjes Erika


error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt