Home » Reacties van mensen

Reacties van mensen

Lees leuke reacties van mensen

Leuke reviews van klanten die iets kochten, een opdracht lieten maken en over de cursus of een recensie hebben geschreven. Lees hieronder reacties van mensen . Wil jij jouw ervaring delen? Heel leuk.

Wil jij jouw ervaring delen? Heel leuk, dank daarvoor! Schrijf je ervaring of je bericht hier

Reviews

Nicole,

Ik vind het e-book wolken tekenen heel logisch en goed gestructureerd opgebouwd. Een handig hulpmiddel voor wie zelf aan de slag wil gaan. Voor mij is het opgemaakt zoals ik graag leer: je legt het uit, doet het voor en je toont het effect. Kortom Top.
L.L


“Al schilderend blijf je steeds zoeken naar het ‘waarom’ als je werk anders uitpakt dan je zou willen. In de tips en tricks van Nicole word je aan ‘t denken gezet – het wat en hoe en waarom gaat in je hoofd een eigen leven leiden. Dat is nu juist de kunst van een goede docente, ze zet je aan tot denken en tot kijken, ze laat je die automatische piloot uitzetten.”
E.R.


“Nicole is niet enkel een getalenteerde kunstenares, zij is ook een ervaren en gedreven lerares die haar kennis en ervaring graag deelt met de cursisten. Ze geeft toelichting, demonstreert met verschillende materialen en illustreert vele technieken aan de hand van voorbeelden. Elke cursist werkt op zijn/haar tempo aan een zelfgekozen thema en met materiaal naar keuze. Nicole waardeert, stimuleert en geeft constructieve en ondersteunende feedback. Ik ervaar dit elke week als ideale omstandigheden om te leren en te groeien.

De combinatie van het voorgaande maakt dat ik telkens opnieuw met ‘veel goesting’ vanuit België naar het atelier van Nicole kom tekenen.”

LL


“Als beginner (maar helaas corona-stop) kan ik wel vertellen dat je bij Nicole een heel fijne en goede begeleiding/les krijgt. Ik kijk al uit naar de herstart.”

Tamara

Andere reacties


“Door jouw kundigheid en het goed zijn in begeleiding heb ik echt aardigheid in tekenen gekregen. Je kritische noot is motiverend om het getekende nog meer body te laten krijgen. Ik zit bij jouw atelier prima op mijn plek omdat de kleuren die jij gebruikt mij ontzettend aanspreken en ik toch mijn stijltje krijg .Dus!!!!Voor mij ben je top!”
C.S.

“Leuke leerkracht die het artistieke in je naar boven haalt”

P v. Lierde

“Nicole neemt je bij de hand en laat je zoveel moois zien en uitproberen. Ze geeft je iets mee waar je trots op mag zijn – en met veel plezier naar blijft kijken”

Elisabeth

Het wordt wel wat mijn creativiteit. vind het in elk geval super leuk. Dat is in elk geval dank zij jou….Heb er weeral zin in.

E.v.R

“Kundig als docent en tekenaar met gebruik van verschillende technieken. Met daarbij gevoel hebben voor sfeer, kleurgebruik en verscheidenheid”. cursisten tekenen en  schilderen.


klanten die een werk kochten of opdracht lieten maken

Hoi Nicole zie hier het resultaat na het inlijsten….we zijn nog steeds happy met deze keuze…..

LvC

Beste Nicole,
Gisteren heb ik je kunstwerk ontvangen, erg mooi, ik ben er blij mee. Ook bedankt voor de tips hoe om te gaan met de pastel tekening.

Met vriendelijke groet uit Brabant M Meijer

Je website ziet er mooi uit. De ets is heel mooi Nicole en is goed aangekomen

Mevr A. Neve
acryl schilderij

Het schilderij is erg mooi vind ik. Je hebt een hele mooie kant van Heikant belicht en prachtig weergegeven. Ik ben er als Heikantenaar erg blij mee.
L.K.
BEKIJK hier het schilderij wat ik voor Heikant heb gemaakt


Je hebt weer mooie werken gemaakt in pastel, onderwerpen zijn herkenbaar en geven een mooie impressie van het Zeeuwse landschap! groetjes Erika


Ik heb de kaarten vandaag in goede orde ontvangen. Ze zijn prachtig Bedankt voor de goede zorgen.
Mevr I.Rozie


Beste Nicole,
heel hartelijk bedankt voor de snelle service. De ets is prachtig en een mooi cadeau
De “Lampionnetjes” zijn ook helemaal mijn smaak
Mevr E. Plat


Mijn bestelling is binnengekomen en de kaarten zien er geweldig uit. Beetje gek misschien, maar ik zocht kerstkaarten zonder kerstthema en vind deze zeer geschikt. Dank je wel voor de leuke kaart die je erbij gedaan hebt.
Ik blijf op de website kijken.


Reacties van mensen die een opdracht hebben laten maken:

reacties van mensen

Nicole,  
samen foto’s gemaakt voor de pentekeningen. Daarna contact via mail, telefoon en atelierbezoek over het vorderen van de werken. Dankzij dit fijn overleg, hebben we nu twee prachtige pentekeningen die helemaal naar onze wens zijn.
Nogmaals bedankt!

P en J, Terneuzen

Beste Nicole, wat waren en zijn we blij en dankbaar voor deze twee mooie werken van jou. Bij thuiskomst direct aan de slag gegaan met ophangen en het resultaat is geweldig! Wat een talent, wat een gave om op deze manier een gevoel te creëren. Dankjewel! Hartelijke groeten,
P en A vd Veer, Rotterdam


reacties van mensen

Beste Nicole
Ik ben blij verrast met je bericht. Hartelijk dank voor het maken van beide kunstwerken. Prachtig is het geworden. Mooie kleur passe-partout, en de kleur van de lijst maakt het helemaal af. Het vertrouwen dat ik in jou had als kunstenaar heb je helemaal waargemaakt. Prachtige werken heb je gemaakt.
Nicole, hartelijk dank voor de prettige samenwerking en succes verder met je atelier NIMART.
R.V. Apeldoorn


Hoi Nicole.
Door het zoeken naar iemand die een potlood tekening wilde maken van onze zoon, bij jouw op je website en zo in contact gekomen. Bedankt voor het maken van de tekening, we zijn er heel blij mee.
R.V te Hulst


reacties van mensen

Hallo Nicole
Gisteren was ik meer dan aangenaam verrast met een prachtige tekening van jouw hand.
Onze hond Cora is door jou schitterend weergegeven.
We hebben dus terstond een plaatsje aan de muur gecreëerd voor mijn “kunstkado” ter gelegenheid van mijn a.s. verjaardag, en ze blijft daar hangen in mijn zicht.
Nicole, nogmaals bedankt.

Jacques, Hulst


Alsnog bedankt voor de fijne uitleg over verschillende druktechnieken. Ik vond het heel leerzaam en boeiend. Zeker de uitgebreide bespreking van het eindresultaat vond ik heel nuttig, wat heel belangrijk is om betere kunstwerkjes te creëren. Kleinschaligheid van je cursussen (max. 3 personen) is zeker een pluspunt, zo krijgt iedereen persoonlijke begeleiding. Alle vragen worden dus direct beantwoord. Kort gezegd: prima. groetjes Olga

leuk, gezellig, creatief, goede uitleg van mogelijkheden om een ontwerp te maken met materialen spannend, want pas als het onder de pers gaat zie je het resultaat van je creativiteit! groetjes Mariska

De combinatie van verschillende materialen als ondergrond en het gebruik van de druktechniek maakte deze workshop spannend en bijzonder. De voorbereiding, het combineren van kleuren en de kunst om de inkt goed aan te brengen leek eenvoudig. Door het zelf te doen kon ik het effect zien van mijn eigen “bewegingen” en was benieuwd naar het resultaat ná het afdrukken. Ik merkte dat ik zin had om er mee verder te gaan .Door de persoonlijke begeleiding en het advies was het een geslaagde workshop en de 3 middagen waren eigenlijk té snel voorbij. groetjes Erika


[WPCR_SHOW POSTID=”” NUM=”5″ PAGINATE=”1″ PERPAGE=”5″ SHOWFORM=”1″ HIDEREVIEWS=”0″ HIDERESPONSE=”0″ SNIPPET=”” MORE=”view more” HIDECUSTOM=”0″ ]
error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven