Reacties van cursisten

Lees de reacties van de cursisten die de cursus volgen of gevolgd hebben.

Als beginner (maar helaas corona-stop) kan ik wel vertellen dat je bij Nicole een heel fijne en goede begeleiding/les krijgt. Ik kijk al uit naar de herstart.

Tamara

“Door jouw kundigheid en het goed zijn in begeleiding heb ik echt aardigheid in tekenen gekregen. Je kritische noot is motiverend om het getekende nog meer body te laten krijgen. Ik zit bij jouw atelier prima op mijn plek omdat de kleuren die jij gebruikt mij ontzettend aanspreken en ik toch mijn stijltje krijg .Dus!!!!Voor mij ben je top!”

C.S.

“Leuke leerkracht die het artistieke in je naar boven haalt”

P v. Lierde

“Nicole neemt je bij de hand en laat je zoveel moois zien en uitproberen. Ze geeft je iets mee waar je trots op mag zijn – en met veel plezier naar blijft kijken”

Elisabeth

Het wordt wel wat mijn creativiteit. vind het in elk geval super leuk. Dat is in elk geval dank zij jou….Heb er weeral zin in.

E.v.R

“Kundig als docent en tekenaar met gebruik van verschillende technieken. Met daarbij gevoel hebben voor sfeer, kleurgebruik en verscheidenheid”. cursisten tekenen en  schilderen.

Alsnog bedankt voor de fijne uitleg over verschillende druktechnieken. Ik vond het heel leerzaam en boeiend. Zeker de uitgebreide bespreking van het eindresultaat vond ik heel nuttig, wat heel belangrijk is om betere kunstwerkjes te creëren. Kleinschaligheid van je cursussen (max. 3 personen) is zeker een pluspunt, zo krijgt iedereen persoonlijke begeleiding. Alle vragen worden dus direct beantwoord. Kort gezegd: prima. groetjes Olga

leuk, gezellig, creatief, goede uitleg van mogelijkheden om een ontwerp te maken met materialen spannend, want pas als het onder de pers gaat zie je het resultaat van je creativiteit! groetjes Mariska

De combinatie van verschillende materialen als ondergrond en het gebruik van de druktechniek maakte deze workshop spannend en bijzonder. De voorbereiding, het combineren van kleuren en de kunst om de inkt goed aan te brengen leek eenvoudig. Door het zelf te doen kon ik het effect zien van mijn eigen “bewegingen” en was benieuwd naar het resultaat ná het afdrukken. Ik merkte dat ik zin had om er mee verder te gaan .Door de persoonlijke begeleiding en het advies was het een geslaagde workshop en de 3 middagen waren eigenlijk té snel voorbij. groetjes Erika

cursus tekenen en schilderen

Heb je na het lezen van deze reacties van de cursisten ook zin om mee te doen, neem dan contact op.
Of lees alvast meer over de cursus hier

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt