Home » Reacties van cursisten

Reacties van cursisten

Lees de reacties van de cursisten die de cursus, workshop volgen of gevolgd hebben. Of een workshop zelf aan de slag hebben aangevraagd.


Nicole is niet enkel een getalenteerde kunstenares, zij is ook een ervaren en gedreven lerares die haar kennis en ervaring graag deelt met de cursisten. Ze geeft toelichting, demonstreert met verschillende materialen en illustreert vele technieken aan de hand van voorbeelden. Elke cursist werkt op zijn/haar tempo aan een zelfgekozen thema en met materiaal naar keuze. Nicole waardeert, stimuleert en geeft constructieve en ondersteunende feedback. Ik ervaar dit elke week als ideale omstandigheden om te leren en te groeien.
De combinatie van het voorgaande maakt dat ik telkens opnieuw met ‘veel goesting’ vanuit België naar het atelier van Nicole kom tekenen.”
Liliane

“ik vind de cursus wolken tekenen heel logisch en goed gestructureerd opgebouwd. Een handig hulpmiddel voor wie zelf aan de slag wil gaan. Voor mij is het opgemaakt zoals ik graag leer: je legt het uit, doet het voor en je toont het effect.
Kortom top”

L.L.

Zij vroeg de cursus wolken tekenen aan

“Al schilderend blijf je steeds zoeken naar het ‘waarom’ als je werk anders uitpakt dan je zou willen. In de tips en tricks van Nicole word je aan ‘t denken gezet – het wat en hoe en waarom gaat in je hoofd een eigen leven leiden. Dat is nu juist de kunst van een goede docente, ze zet je aan tot denken en tot kijken, ze laat je die automatische piloot uitzetten.”

E. R.

“Als beginner (maar helaas corona-stop) kan ik wel vertellen dat je bij Nicole een heel fijne en goede begeleiding/les krijgt. Ik kijk al uit naar de herstart.”

Tamara

“Door jouw kundigheid en het goed zijn in begeleiding heb ik echt aardigheid in tekenen gekregen. Je kritische noot is motiverend om het getekende nog meer body te laten krijgen. Ik zit bij jouw atelier prima op mijn plek omdat de kleuren die jij gebruikt mij ontzettend aanspreken en ik toch mijn stijltje krijg .Dus!!!!Voor mij ben je top!”

C.S.

“Leuke leerkracht die het artistieke in je naar boven haalt”

P v. Lierde

“Nicole neemt je bij de hand en laat je zoveel moois zien en uitproberen. Ze geeft je iets mee waar je trots op mag zijn – en met veel plezier naar blijft kijken”

Elisabeth

Het wordt wel wat mijn creativiteit. vind het in elk geval super leuk. Dat is in elk geval dank zij jou….Heb er weeral zin in.

E.v.R

“Kundig als docent en tekenaar met gebruik van verschillende technieken. Met daarbij gevoel hebben voor sfeer, kleurgebruik en verscheidenheid”. cursisten tekenen en  schilderen.

Alsnog bedankt voor de fijne uitleg over verschillende druktechnieken. Ik vond het heel leerzaam en boeiend. Zeker de uitgebreide bespreking van het eindresultaat vond ik heel nuttig, wat heel belangrijk is om betere kunstwerkjes te creëren. Kleinschaligheid van je cursussen (max. 3 personen) is zeker een pluspunt, zo krijgt iedereen persoonlijke begeleiding. Alle vragen worden dus direct beantwoord. Kort gezegd: prima. groetjes Olga

leuk, gezellig, creatief, goede uitleg van mogelijkheden om een ontwerp te maken met materialen spannend, want pas als het onder de pers gaat zie je het resultaat van je creativiteit! groetjes Mariska

De combinatie van verschillende materialen als ondergrond en het gebruik van de druktechniek maakte deze workshop spannend en bijzonder. De voorbereiding, het combineren van kleuren en de kunst om de inkt goed aan te brengen leek eenvoudig. Door het zelf te doen kon ik het effect zien van mijn eigen “bewegingen” en was benieuwd naar het resultaat ná het afdrukken. Ik merkte dat ik zin had om er mee verder te gaan .Door de persoonlijke begeleiding en het advies was het een geslaagde workshop en de 3 middagen waren eigenlijk té snel voorbij. groetjes Erika

cursus tekenen en schilderen

Heb je na het lezen van deze reacties van de cursisten ook zin om mee te doen, neem dan contact op.
Of lees alvast meer over de cursus hier

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven