Home » Open atelier dag tijdens Stuikersfeesten Heikant

Open atelier dag tijdens Stuikersfeesten Heikant

Open atelier dag tijdens Stuikersfeesten Heikant staat mijn atelier weer open. Jaarlijks vind erop Heikant (Zeeuws-Vlaanderen) de Stuikersfeesten plaats. Door de corona is dit niet doorgegaan. Van dit jaar weer wel.

Mijn werk, tekeningen en schilderijen zijn dan te bezichtigen in mijn atelier. Maar ook werk van de cursisten.

Daarnaast vind je in mijn atelier ook een goed gevuld kaarten rek met kaarten naar mijn werk gemaakt. Ook verschillende kleintje kunst. Laat je verrassen op de open atelier dag 28 mei tijdens de Stuikersfeesten Heikant en loop eens binnen.

Mijn atelier is geopend van 10.00-17.00uur
adres Julianastraat 11 in Heikant

je kan ook altijd even contact opnemen

Ook een tip: Ook is mijn werk te zien in de Kerk van Heikant. In de kerk tonen kunstenaars van Kunstkring Heikant hun werk . De kerk is geopend van 10.00-17.00uur

Wil je op de hoogte blijven van mijn andere activiteiten, abonneer je dan op mijn leuk nieuws

Open atelier dag tijdens Stuikersfeesten Heikant
error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven