Online cursus tekenen en schilderen

Nu ook online cursus en workshops in tekenen en schilderen. In mijn atelier geef ik al een cursus en workshops.
Aan deze pagina Online cursus en workshop tekenen en schilderen word nog volop gewerkt. Wat kan je gaan verwachten? Bijvoorbeeld een basis workshop tekenen, want de basis vind ik heel belangrijk.
Dus ook hoe je een stilleven opzet en tekent. De lessen behandelen verschillende thema’s, technieken en onderwerpen

Het is de bedoeling dat er in de loop van de tijd nog nieuwe workshops bijkomen zoals in de techniek pastel, inkt en kleurpotlood. Online workshops voor vooral de beginners en ook gevorderden.
Kijk en lees mee. En kom nog eens terugkijken


hoe werkt het, deze online tekenlessen?

De online cursus of workshop zijn gemaakt naar eigen gegeven lessen in het atelier. Iedere cursus of workshop is als E-book op pdf bestand te lezen en ermee aan de slag te gaan. Dus je kan altijd gebruik maken en nog eens terugkijken in dit e-book.

De les bestaat uit:
uitleg over de materialen, voorbeelden, foto’s en hoe je zelf ermee aan de slag kan. Bij iedere les staat bij wat je kan leren en voor wie het is, een beginner of gevorderden.

Ik wil de workshop volgen:
De cursus of workshops is eenvoudig aan te schaffen klik op knop naar keuze. Je kan ook voor persoonlijk feedback kiezen. En betaal via overschrijving op mijn bankrekening na email contact. Je krijgt dan deze les via de mail toegestuurd.

Weet je het even niet en wil je hulp?
Heb je nog vragen over een bepaalde les of over je gemaakte opdracht? Bij ieder les staat vermeld of je de workshop kan aanschaffen met een persoonlijke reactie van mij. Je kan dan per email je tekening doorsturen en je vraag stellen. Hierbij krijg je nog meer tips en aanwijzingen.

online cursus tekenen en schilderen

Aanbod online cursus en workshop


workshop wolken tekenen potlood

  • hoe teken je wolken?
  • voor de beginner
  • wat heb je nodig? Potloden HB 2B 4B en tekenpapier
  • uitleg over materiaal
  • stap voor stap met voorbeelden
  • eindresultaat
  • te ontvangen E-book via email

workshop 3,- euro
zonder 1x persoonlijke feedback

workshop 6,- euro
met 1x persoonlijke feedback


Weet je het even niet en wil je hulp?

Heb je nog vragen over een bepaalde les of over je gemaakte opdracht? Bij ieder les staat vermeld of je de workshop kan aanschaffen met een persoonlijke reactie van mij. Je kan dan per email je afbeelding of je vraag stellen. Hierbij krijg je nog meer tips en aanwijzingen.


error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt