nieuwe tekeningen en schilderijen maken

nieuwe tekeningen en schilderijen maken in pastel

geplaatst in: Aan het werk, nieuws atelier | 0

Over nieuwe tekeningen en schilderijen in pastel maken. Waar ben ik nu mee bezig? Ik maak weer nieuwe tekeningen en schilderijen. Soms moet ik eerst mijn hoofd helemaal leeg maken en dan ga ik eerst lekker energie en inspiratie opsnuiven in de polder of in het bos. Zo was onlangs ik weer in het gebied de Wildelanden. Mooi gebied om te wandelen en mooie natuur. En voor mij ook inspiratie. Ik heb verschillende foto’s genomen, hier zie je er een , die ik later ook nog wil uitwerken. Voor deze tekening of schilderij, hoe je het ook wilt noemen, gebruik ik mijn pastelkrijt. Alleen het krijt en geen pastelpotloden. Ik neem dan van een bepaalde kleur in dit geval de groene kleur van licht naar donker in mijn hand of leg deze apart op mijn ezel.
Zo ben ik begonnen met een landschap naar de natuur.

Op mijn website zijn meer tekeningen en schilderijen te bekijken in pastel klik hier

Inspiratie

nieuwe tekeningen en schilderijen maken in pastel

Detail aan het werk

Pastelkrijt

nieuwe tekeningen en schilderijen maken in pastel

Detail van landschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *