Home » nieuwe tekeningen en schilderijen maken in pastel

nieuwe tekeningen en schilderijen maken in pastel

Over nieuwe tekeningen en schilderijen in pastel maken. Wat staat er op de ezel? Ik maak weer nieuwe tekeningen en schilderijen. Soms moet ik eerst mijn hoofd helemaal leeg maken en dan ga ik eerst lekker energie en inspiratie opsnuiven in de polder of in het bos. Zo was onlangs ik weer in het gebied de Wildelanden. Mooi gebied om te wandelen en mooie natuur. En voor mij ook inspiratie. Ik heb verschillende foto’s genomen, hier zie je er een , die ik later ook nog wil uitwerken. Voor deze tekening of schilderij, hoe je het ook wilt noemen, gebruik ik mijn pastelkrijt. Alleen het krijt en geen pastelpotloden. Ik neem dan van een bepaalde kleur in dit geval de groene kleur van licht naar donker in mijn hand of leg deze apart op mijn ezel.
Zo ben ik begonnen met een landschap naar de natuur.

Op mijn website zijn meer tekeningen en schilderijen te bekijken in pastel klik hier

Inspiratie

nieuwe tekeningen en schilderijen maken in pastel
inspiratie haal ik uit de natuur en omgeving

Detail aan het werk

voor de natuur heb je vele groenen nodig

Pastelkrijt

nieuwe tekeningen en schilderijen maken in pastel
verschillende soorten krijt

Detail van landschap

detail uit een pastel tekening
error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven