nieuwe pastel tekening

Nieuwe pastel tekening

Nieuwe pastel tekening

In het atelier ben ik weer heerlijk begonnen met een nieuwe pastel tekening, het werken met pastel krijt. De teken – en schilder cursus seizoen is inmiddels afgelopen. Ik kan dan zelf aan de slag.Het werken met pastelkrijt is voor mij een andere uitlaatklep. Tijdens de wandelingen die ik maak met de hond kom ik dagelijks in de polder. In de polder en in de berm staan mooie bloemen. Je moet ze wel willen zien. Zo maakte in een foto van deze bloemen “Daucus Carota” ook wel peen genoemd. Daarnaast had ik nog een mooie foto van rode klavers. De foto’s heb ik verwerkt tot één onderwerp. Daar maak ik eerst een potlood schets van. Eerst even kijken hoe de compositie en toonwaarden zijn. Kijk mee hoe dit werk tot stand kom! Meer werk in pastel naar de natuur en bloemen zijn hier te zien klik hier

Wil je ook leren tekenen en schilderen met pastel of meer willen weten?
Meld je dan aan of lees meer cursus tekenen en schilderen

Bloemen in de berm
nieuwe pastel tekening

het werk is klaar en ingelijst in 50x60cm

Hou me op de hoogte over de tekenen en schildercursus

de eerste fase, het opbrengen van de kleuren voor de onderste laag groen, blauw, violet


de bloemen en andere onderwerpen worden op de tekening aangebracht

Hier is al een vergevorderd schilderij te zien

Een detail van een van de bloemen

 

 

Deel het met