nieuwe cursus tekenen

Nieuwe cursus tekenen

Nieuwe cursus tekenen

De nieuwe cursus tekenen en schilderen start weer vanaf 4 september 2017! . Iedere groep bestaat uit vier personen , er is genoeg persoonlijke begeleiding.Er kan alweer ingeschreven worden.
Op de dagen dinsdag, woensdag en donderdagmiddag word er les gegeven. Op maandagmiddag start ik een nieuwe groep!

Wat doen we zoal tijdens deze cursus? Er wordt gewerkt met bister inkt, kleurpotlood, pastel, pen, aquarel en gouache. Het werken naar foto, stilleven, dier en landsschap komt aan bod.

Wat leer je? het tekenen en schilderen naar waarneming en foto.  Daarbij komen het o.a. landschap en stilleven, dier en natuur aan bod komen. Goed leren kijken en meer inzicht krijgen in vorm en ruimte, kleurenleer, compositie en omgaan met het materiaal.

Wil je mee doen? Kom kennis maken in het atelier. Je kan even bellen of email 0114316763 of gebruik het onderstaande formulier om meer informatie aan te vragen. Tot ziens!

 De nieuwe cursus die start vanaf 4 september 2017, er kan al ingeschreven worden! of vraag informatie neem contact op klik hier

meer informatie cursus

Cursist aan het werk met gouache

cursisten
schilderen naar landschap

aan het werk met pastel
cursisten

Er word gewerkt met bister inkt

cursisten
bister inkt

Volg ook mee! Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en email updates te krijgen als er een nieuw bericht is.meld je dan hier aan

Deel het met