Home » Nieuw een boekenlegger

Nieuw een boekenlegger

boekenlegger

Kunstkaarten en boekenlegger

nieuwe kunstkaarten
boekenlegger

Kunstkaarten van bloemen en naar de natuur zijn weer verschenen. Nu nieuw een boekenlegger. Er zijn al vele kaarten verschenen denkende aan muziek, naar stillevens, verjaardag en er komen er steeds meer bij. Het zijn allemaal kunstkaarten naar eigen werk verschenen maar ook die ik zelf ontworpen heb.
Deze keer ook een kaart die voor meerdere doeleinden is te gebruiken. Het is een smalle kunstkaart naar de plant Physalis verschenen.

Dus te gebruiken om een mooie kunstkaart te versturen maar door het formaat ……..is de kunstkaart ook te gebruiken als boekenlegger. Hoe leuk is dat! Dus ook te gebruiken als een leuk klein kadootje

De voordelen van het gebruik van kunstkaarten als bladwijzers
Kunstkaarten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar kunnen ook dienen als handige bladwijzers. Deze dubbele functie maakt het gebruik van kunstkaarten als bladwijzers een aantrekkelijke optie voor lezers die op zoek zijn naar een manier om hun leeservaring te verbeteren. Het gebruik van kunstkaarten als bladwijzers biedt vele voordelen.

Een ander voordeel van het gebruik van kunstkaarten als bladwijzers is dat ze kunnen worden verzonden als cadeau of souvenir. Veel kunstkaarten zijn verkrijgbaar in sets, maar ook per stuk te verkrijgen. En het gemakkelijk is om ze apart te verzenden naar vrienden en familie als een klein geschenk of aandenken. Dit is ook een leuke manier om de schoonheid van kunst te delen met anderen.

Nu alleen nog via mijn atelier te verkrijgen, geen verzending per post.
Mijn atelier is meestal open op zaterdag, kijk voor openingstijden hier

Wil je nieuws over mijn atelier, mijn werk, cursus en ander leuk nieuws ontvangen, abonneer je dan op mijn mails door hier te klikken en je gegevens in te vullen. Je ontvangt dan om de 1 a 2 maanden de nieuwsbrief in je mailbox

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven