kunst in de picture

Kunst in de picture. Een nieuw werk wat ik gemaakt heb. Een tekening, schilderij of een grafisch werk van mij, wat ik nader wil toelichten. In deze rubriek licht ik mijn allernieuwst schilderij of tekening uit.
Ik maak stillevens en landschap in pastel en acryl. Ik hou van het landschap. Telkens weer anders door het weer, zonnig, regen of veel wind. De luchten zijn dan ook steeds anders. Het water in de kreken, sloot en zee wat reflecteert. Het inspireert me. Aan de hand van schetsen en foto’s ga ik aan de slag. Ik werk meestal in mijn atelier.

Kunst in de picture en nieuw werk is hieronder te bekijken en te koop.
Meer werk is te bekijken bij pastel stilleven | pastel landschap | acryl landschap | acryl stilleven| pen-inkt landschap


“Aan zee” in de techniek pastel .

  • pastel
  • Telkens laag voor laag bewerkt.
  • Het werk moet nog wel worden ingelijst achter glas.
  • te koop, bij interesse neem dan contact op

Aardbeien met jampot stilleven in techniek acryl

  • formaat 24x28cm
  • acryl
  • het schilderij is aan de zijkanten mee geschilderd.
  • Het is een schilderij gemaakt met acryl. Er is gewerkt op doek, linnen. Telkens laag voor laag bewerkt.
  • in overleg kan er ook een baklijst tegen meerprijs verkregen worden.
  • te koop, bij interesse neem dan contact opHet is altijd mogelijk om vrijblijvend te komen kijken in het atelier. Dit is eigenlijk nog beter omdat u dan het kunstwerk goed kan bekijken.
Heeft u interesse in een kunstwerk te kopen neem dan contactop.

Bekijk meer tekeningen en schilderijen klik hier of bezoek de shop voor beschikbaar werk hier

Wil je al mijn nieuws over mijn nieuw werk, atelier, shop of wat er op de ezel staat blijven volgen en niets missen, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief en meld je hier aan, dan ontvang je om de 1 of 2 maanden een mail

Wordt het allemaal te veel dan kan je heel eenvoudig weer uitschrijven

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt