kunst in de picture

Kunst in de picture. Een nieuw werk wat ik gemaakt heb. Een tekening, schilderij of een grafisch werk van mij, wat ik nader wil toelichten. In deze rubriek licht ik mijn allernieuwst schilderij of tekening uit.
Ik maak stillevens en landschap in pastel en acryl. Ik hou van het landschap. Telkens weer anders door het weer, zonnig, regen of veel wind. De luchten zijn dan ook steeds anders. Het water in de kreken, sloot en zee wat reflecteert. Het inspireert me. Aan de hand van schetsen en foto’s ga ik aan de slag. Ik werk meestal in mijn atelier.

Kunst in de picture schilderij de “Aan de kust” Het is een schilderij gemaakt met acryl. Er is gewerkt op doek, linnen. Telkens laag voor laag bewerkt.

Kunst in de picture schilderij de “Aan de kust”

  • formaat 30x24cm
  • acryl
  • het schilderij is aan de zijkanten mee geschilderd.
  • Het is een schilderij gemaakt met acryl. Er is gewerkt op doek, linnen. Telkens laag voor laag bewerkt.
  • in overleg kan er ook een baklijst tegen meerprijs verkregen worden.
  • te koop, bij interesse neem dan contact op
kunst in de picture

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend te komen kijken in het atelier. Dit is eigenlijk nog beter omdat u dan het kunstwerk goed kan bekijken.
Heeft u interesse in dit werk om te kopen neem dan contactop.

Bekijk meer tekeningen en schilderijen klik hier

Wil je alle nieuws blijven volgen en niets missen, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief en meld je dan hier aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt