kunst in de picture

Kunst in de picture. Een nieuw werk wat ik gemaakt heb. Een tekening, schilderij of een grafisch werk van mij, wat ik nader wil toelichten. In deze rubriek licht ik mijn allernieuwst schilderij of tekening uit.
Deze keer is het werk impressie naar de “Stenen en rotsen in het water”. Ik hou van het landschap . Telkens weer anders door het weer, zonnig, regen of veel wind. De luchten zijn dan ook steeds anders. Het water in de kreken of sloot wat reflecteert. Het inspireert me.

Kunst in de picture schilderij de “Stenen en rotsen in het water” Het is een schilderij / tekening gemaakt met pastel. Er is gewerkt op papier. Telkens laag voor laag bewerkt.

  • formaat 46x30cm
  • ingelijst 60x50cm
  • pastel
  • te koop, bij interesse neem dan contact op

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend te komen kijken in het atelier. Dit is eigenlijk nog beter omdat u dan het kunstwerk goed kan bekijken.
Heeft u interesse in dit werk om te kopen neem dan contact op.

Nieuw Aan de kust te koop formaat 46x30cm

kunst in picture

Eerder kunst in de picture

Heeft u interesse in dit werk om te kopen neem dan contact op.

Wil je alle nieuws blijven volgen en niets missen, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief en meld je dan hier aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: