kunst in de picture

Kunst in de picture. Een nieuw werk wat ik gemaakt heb. Een tekening, schilderij of een grafisch werk van mij, wat ik nader wil toelichten. In deze rubriek licht ik mijn allernieuwst schilderij of tekening uit.
Ik maak stillevens en landschap in pastel en acryl. Ik hou van het landschap. Telkens weer anders door het weer, zonnig, regen of veel wind. De luchten zijn dan ook steeds anders. Het water in de kreken, sloot en zee wat reflecteert. Het inspireert me. Aan de hand van schetsen en foto’s ga ik aan de slag. Ik werk meestal in mijn atelier.

Kunst in de picture en nieuw werk is hieronder te bekijken en te koop. Lees ook het verhaal achter het kunstwerk, hoe het tot stand is gekomen.
Meer werk is te bekijken bij pastel stilleven | pastel landschap | acryl landschap | acryl stilleven| pen-inkt landschap

Grassen in de polder

kunst in de picture

Te koop.

Alle details en het verhaal erachter is hier te lezen en te bekijken

Aardbeien met jampot stilleven in techniek acryl

kunst in de picture

Te koop.
Alle details en het verhaal achter de jam is hier te lezen en te bekijken

Andere beschikbare kunstwerken

Atelier bezoek

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend te komen kijken in het atelier. Dit is eigenlijk nog beter omdat u dan het kunstwerk goed kan bekijken.
Heeft u interesse in een kunstwerk te kopen neem dan contact op

Wil je al mijn nieuws over mijn nieuw werk, atelier, shop of wat er op de ezel staat blijven volgen en niets missen, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief en meld je hier aan,

Wordt het allemaal te veel dan kan je heel eenvoudig weer uitschrijven

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt