Kleintje Kunst

Kleintje Kunst of te wel kleine kunstwerkjes. Unieke kleine tekeningen en schilderijtjes. Leuk om kado te geven en te krijgen. Een bos bloemen is ook heel leuk maar deze kunstwerkjes gaan wel langer mee.

Kleintje kunst waar er maar één exemplaar van is. Een pentekening, een pasteltekening in het klein getekend en geschilderd naar de natuur, een kleine detail, een bloem of een landschap. Leuk als kado maar ook leuk voor jezelf voor in het interieur. De kleintje kunstwerkjes zijn voorzien van een passe-partout met lijst. Je kan er ook voor kiezen om het zo mee te nemen of met een lijstje. Een lijstje kan in het atelier tegen meerprijs worden aangeschaft. Meestal zijn ze voorzien van een zwart lijstje.

Ze zijn ongeveer 13x13cm 22x14cm groot exclusief lijst. Eenmaal ingelijst met passe-partout zal zo’n werkje 15x20cm 30×20 cm of 30x30cm groot worden. Een leuk kado!

Met regelmaat maak ik nieuwe werkjes, kom nog eens langs om hier te kijken of op vrijdag in het atelier. Of bezoek de online shop

De werkjes zijn te koop via mijn atelier op vrijdag 13.00-16.00 uur maar sommige zijn ook online te bekijken en te bestellen. En kan je even niet op vrijdag bel dan even, dan maken we een afspraak. Neem dan contact op

nieuwe kleine schilderijtjes

kleintje kunst
error: