Kleintje Kunst

  1. Home
  2. /
  3. webshop
  4. /
  5. Kleintje Kunst

Kleintje Kunst unieke kunstwerkjes. Unieke kleine tekeningen en schilderijtjes. Leuk om kado te geven en te krijgen. Een bos bloemen is ook heel leuk maar deze kunstwerkjes gaan wel langer mee.

Kleintje kunst leuk als kado en ook leuk voor jezelf

Kleintje kunst waar er maar één exemplaar van is. Een pentekening, een pasteltekening in het klein getekend en geschilderd naar de natuur, een kleine detail, een bloem of een landschap. Leuk als kado maar ook leuk voor jezelf voor in het interieur. De kleintje kunstwerkjes zijn voorzien van een passe-partout met lijst. Je kan er ook voor kiezen om het zo mee te nemen of met een lijstje. Een lijstje kan in het atelier tegen meerprijs worden aangeschaft. Meestal zijn ze voorzien van een zwart lijstje.

Ze zijn ongeveer 13x13cm 22x14cm groot exclusief lijst. Eenmaal ingelijst met passe-partout zal zo’n werkje 15x20cm 30×20 cm of 30x30cm groot worden. Er zijn ook schilderijen in klein formaat tot een formaat van 30x24cm. Een leuk kado maar ook leuk voor het interieur.
Kijk hier voor kunstwerken tot 150 euro

Met regelmaat maak ik nieuwe werkjes, kom nog eens langs of op vrijdag in het atelier. Zoek je iets speciaals of wil je iets op maat laten maken, ga ik graag voor je aan de slag, neem dan contact op

Nieuwe kleine kunst unieke schilderijtjes te koop via mijn atelier.
Neem bij interesse contact op of bezoek de shop

kleintje kunst
kleintje kunst
error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt