Kerstkaarten

set kerstkaarten

Kerstkaarten

En dan ineens zie je weeral overal pepernoten, sint en piet en voor je het weet is daar kerst.
Sla je slag
………….🛒🛍🎁 Beetje apart en leuk maar toch ook wel traditioneel deze kerstkaarten.
Eindelijk hebben we ze in onze collectie. Ik heb me eerst wel afgevraagd, is er eigenlijk nog wel vraag naar kerstkaarten? Nu we in een tijdperk zitten van alles per email te doen, whatsapp, skype, instagram en noem maar op. Is er dan nog plaats voor persoonlijk contact? Ja vind ik wel, het is niet ouderwets om eens een kaartje te sturen. Je hebt natuurlijk de standaard kaarten die je eigenlijk altijd wel ziet in de winkels maar ja dat wil ik ook weer niet, misschien wel dezelfde tekst.

Er zijn enkele kaarten, de postkaarten dus, die heb ik ontworpen aan de hand van een detail uit een kunstwerk wat ik ooit gemaakt heb. Het leuke van de postkaart is dan er een envelop bij is want meestal krijg je geen envelop bij een postkaart.

Er zijn dubbele kaarten , twee verschillende, met envelop. Een kaart met “Fijne feestdagen”  en een kaart met “Merry Christmas and a happy new year” . De kaarten zijn ontworpen naar zelf gemaakte houten vormen met het thema kerst.  Alle kaarten zijn te verkrijgen in voordelige sets. Er is zelfs een set bij van 4 kaarten met twee kaarten “Fijne feestdagen” en twee “Merry Christmas and a happy new year”.

Voor elk wat wils dus.

Nu in de aanbieding. Zolang de voorraad strekt
De kaarten zijn UITVERKOCHT

neem contact op bij vragen

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt