Home » Interview met Zeeuws-landschap

Interview met Zeeuws-landschap

interview met zeeuws landschap

Interview met Zeeuws-landschap

Het interview met Zeeuws-landschap is gepubliceerd! NOG EENS LEUK OM TE LATEN ZIEN

Weeral even geleden maar toch nog wel eens leuk om het te laten zien

Ik ben blij dat ik dit leuke nieuws eindelijk kan vertellen. Vorig jaar kwam ik in aanraking met het tijdschrift. Een tijdschrift voor natuur, landschap en cultuurhistorie. In augustus vorig jaar zijn ze eens komen kijken in mijn atelier. Ja ze vonden mijn etsen en grafisch werk wel bijzonder en mijn tekeningen spraken ook aan. Zo kwam het dat Jan van de Boom, redactielid van Zeeuws-landschap in december een interview kwam afnemen in mijn atelier. Onder het genot van een kop thee hadden we een leuk gesprek over hoe het allemaal gekomen is en tot waar ik nu sta. Een gesprek over vroeger, mijn werk en wat ik zo allemaal dan doe, een heel leuk open gesprek.

Bezoek de website van het Zeeuws landschap klik hier

Volg ook mee! Ik nodig je uit om mijn blog te volgen meld je dan hieraan
bekijk en lees meer publicaties

Hier is dan het interview: LEES HIER HET INTERVIEW KLIK HIER te lezen op pdf bestand

publicaties

Nu ook een boek “Uit de Kunst” verschenen meer

Volg ook mee! Ik nodig je uit om mijn blog te volgen meld je dan hieraan
bekijk en lees meer publicaties

Hier kan je ook nog eens op you tube het boek bekijken met mijn bijdrage erin

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven