Home » Interview met Zeeuws-landschap

Interview met Zeeuws-landschap

interview met zeeuws landschap

Interview met Zeeuws-landschap

Het interview met Zeeuws-landschap is gepubliceerd!

Ik ben blij dat ik dit leuke nieuws eindelijk kan vertellen. Vorig jaar kwam ik in aanraking met het tijdschrift. Een tijdschrift voor natuur, landschap en cultuurhistorie. In augustus vorig jaar zijn ze eens komen kijken in mijn atelier. Ja ze vonden mijn etsen en grafisch werk wel bijzonder en mijn tekeningen spraken ook aan. Zo kwam het dat Jan van de Boom, redactielid van Zeeuws-landschap in december een interview kwam afnemen in mijn atelier. Onder het genot van een kop thee hadden we een leuk gesprek over hoe het allemaal gekomen is en tot waar ik nu sta. Een gesprek over vroeger, mijn werk en wat ik zo allemaal dan doe, een heel leuk open gesprek.

Hier is dan het interview: LEES HIER HET INTERVIEW KLIK HIER

Nu ook een boek “Uit de Kunst” verschenen meer

bezoek de website van het zeeuws landschap klik hier

Volg ook mee! Ik nodig je uit om mijn blog te volgen meld je dan hieraan
bekijk en lees meer publicaties

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.