Home » Ik wil meedoen met een korte tekenles

Ik wil meedoen met een korte tekenles

Ik wil meedoen met een korte tekenles

Het werkt als volgt:

Heb je interesse in het volgen van de workshop tekenen zelf aan de slag?
Je vraagt de workshop of korte les aan door je keuze te maken in het onderstaand formulier. Klik naar keuze. Meerdere lessen zijn ook mogelijk. Vul al je gegevens in en klik op verstuur. Je krijgt dan van mij een email met daarin de gegevens om te betalen, zodra ik het geld heb ontvangen, krijg je per email de desbetreffende tekenles e-book toe gestuurd.
De les is een PDF bestand dat je kunt lezen op tablet of laptop of kunt uitprinten.
Heb je nog vragen dan kan je altijd contact opnemen.

Ik wil meedoen met een korte tekenles. En ik maak een keuze uit de volgende lessen.

Vul je e-mailadres in zodat we kunnen reageren.
1. tekenles wolken tekenen
2. tekenlessen van vorm grijstonen naar kleur
Korte tekenles bomen en bossen tekenen
3. tekenles bomen en bossen
error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven