Ik ga buiten tekenen en ik neem mee

wat neem ik mee als ik buiten ga tekenen

Ik ga buiten tekenen en ik neem mee.

Ik ga buiten tekenen en ik neem mee mijn spullen om te tekenen en nog het één en ander. Makkelijk voor op vakantie of op locatie. Ik ga op vakantie en neem mee……

Wat is het toch steeds mooi weer, soms iets te maar ik vind het lekker en geniet ervan. We gaan op pad en zoeken een plekje aan de waterkant van een kreek in de buurt.

Wat neem ik mee? In ieder geval drinken en iets lekkers. En niet te vergeten mijn dummy ( tekenboek) en mijn pennen. Hierover heb ik het al eens eerder gehad in een ander blog bericht. Nu geen potlood mee want dan ga je maar zitten gummen en dat schiet niet op. Trouwens een gum neem ik zelden mee, kom je ook niet in de verleiding om te gaan gummen. Lekker eventuele ‘fouten’ laten staan en gewoon verder gaan! Genoeg papier.
Ja wat ik wel vergeten ben is mijn klemmetjes voor mijn papier vast te maken en te houden. Het papier waait iedere keer op, niet zo handig.
Natuurlijk heb ik een stoel bij.
Oke ik heb even rond gekeken wat mij geschikt lijkt om even te schetsen en ga vlug aan de slag.

En natuurlijk nog veel meer andere dingen, die je kan meenemen. Leer het hier tijdens de tekenen en schilder cursus.

Wil je ook leren tekenen buiten of in het atelier meld je dan aan voor de cursus of een workshop
Ja ik wil meer weten

ik ga buiten tekenen en ik neem mee

Wil je op de hoogte gehouden worden over open dagen, de cursus, mijn werk en atelier meld je dan hier aan , mis het niet

error: