Hortensia in een schilderij

Hortensia in een schilderij. Hortensia’s zijn toch ook wel mijn favoriete bloemen. Ze staan in onze tuin. Er staan dan ook verschillende kleuren en soorten. Rode, witte en een beetje blauwachtig. De blauwe kleuren zijn inmiddels zijn veranderd. Roestige spijkers zou blijkbaar een oplossing kunnen zijn om ze weer blauw te krijgen.

Ik ben begonnen aan nieuwe schilderijen en ja de hortensia komt ook aan bod. Hortensia in een schilderij. Ik heb de blauwe hortensia al eens eerder gemaakt met pastelkrijt. Ik ga nu schilderen met acrylverf. Een rode/ roze hortensia met pastelkrijt is bijna klaar.

Hortensia in een schilderij

Een witte oude kan met blauwe rand doet dienst als “vaas”. Ja, ik hou ook van vintage spullen. Je kent ze misschien wel.
Zo wit dat de kan eruit ziet ga ik niet zo weergeven. Hier kan je een aantal details zien.

De grote witte hortensia’s “Annabelle” knip ik in het najaar af en laat ze drogen in een vaas. Leuk voor decoratie in de woning

Bekijk het nieuwe schilderij
Kan met hortensia hier met meer foto’s in detail en informatie

bekijk meer nieuw ander werk

Ik heb besloten om niet de gedroogde kleur van de hortensia te schilderen maar ik ga ze omzetten in tinten blauw en in een vaas met water.

Bekijk het nieuwe schilderij
Vaas met hortensia hier met ook meer foto’s in detail en informatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
Don`t copy text and pictures