Home » hoe maak ik een tekening

hoe maak ik een tekening

Hoe maak ik een tekening?

De tekeningen maak ik met bister inkt en hoe maak ik een tekening, lees het mee en bekijk het filmpje landschap in bister inkt.
De materialen die ik hiervoor gebruik is dus bister inkt. Voor het tekenen maak ik gebruik van een fijne pen. De penseel gebruik ik voor het wassen van de tekening. Een mooi medium om te schetsen en pentekeningen te maken! Ik teken voornamelijk naar de natuur, landschap of dier. Daarbij ben ik gefascineerd door de spiegeling in het water. 

Er zijn ook al diverse kleuren in deze inkt en te verkrijgen in de kunst speciaalzaken. Ik heb de gele, blauwe, rode en groene bister inkt geprobeerd maar voor mij blijft nog steeds de bruine bister inkt mijn favoriet. Je kan de inkt ook zelf maken.. In het filmpje zie je een mooi verloop van begin tot eind resultaat. Ik teken meestal landschappen maar een stilleven kan natuurlijk ook. Ik maak eigen werk bekijk pentekeningen naar landschap en in opdracht.
Wat moet je weten over mijn kunst, als je een tekening of schilderij wilt aanschaffen lees en vraag het hier aan

Natuurlijk kan je ook met potlood, kleurpotlood of pastel werken. Maar daar schrijf ik weer een andere keer over.

Daarnaast geef ik ook tekenlessen in dit medium.
Kan ik je nog met iets anders helpen? Voor de beginnende tekenaar heb ik tips en tricks in een mooi e-book

hoe maak ik een tekening

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven