bister inkt

hoe maak ik een tekening

Hoe maak ik een tekening?

De tekeningen maak ik met bister inkt en hoe maak ik een tekening, lees het mee en bekijk het filmpje landschap in bister inkt.
De materialen die ik hiervoor gebruik is dus bister inkt. Voor het tekenen maak ik gebruik van een fijne pen, een kroontjespen en een bamboe pen of een riet pen. De penseel gebruik ik voor het wassen van de tekening. Een mooi medium om te schetsen en pentekeningen te maken! Ik teken voornamelijk naar de natuur, landschap of dier. Daarbij ben ik gefascineerd door de spiegeling in het water. 

 Ik maak eerst een tekening met de fijnste kroontjespen en dan komen de …….puntjes, de streepjes——///// |||| krulletjes , af en toe was ik de tekening in en dan stil aan komt het landschap

Er zijn ook al diverse kleuren in deze inkt en te verkrijgen in de kunst speciaalzaken. Ik heb de gele, blauwe, rode en groene bister inkt geprobeerd maar voor mij blijft nog steeds de bruine bister inkt mijn favoriet. Je kan de inkt ook zelf maken maar er zijn ook inkten die in kristalvorm te koop zijn dat je aanmaakt met water. In het filmpje zie je een mooi verloop van begin tot eind resultaat. Ik teken meestal landschappen maar een stilleven kan natuurlijk ook. Ik maak eigen werk bekijk pentekeningen naar landschap en in opdracht

Daarnaast geef ik ook tekenlessen in dit medium

hoe maak ik een tekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: