bister inkt

hoe maak ik een tekening

Hoe maak ik een tekening?

De tekeningen maak ik met bister inkt en hoe maak ik een tekening, lees het mee en bekijk het filmpje landschap in bister inkt.
De materialen die ik hiervoor gebruik is dus bister inkt. Voor het tekenen maak ik gebruik van een fijne pen. De penseel gebruik ik voor het wassen van de tekening. Een mooi medium om te schetsen en pentekeningen te maken! Ik teken voornamelijk naar de natuur, landschap of dier. Daarbij ben ik gefascineerd door de spiegeling in het water. 

Er zijn ook al diverse kleuren in deze inkt en te verkrijgen in de kunst speciaalzaken. Ik heb de gele, blauwe, rode en groene bister inkt geprobeerd maar voor mij blijft nog steeds de bruine bister inkt mijn favoriet. Je kan de inkt ook zelf maken.. In het filmpje zie je een mooi verloop van begin tot eind resultaat. Ik teken meestal landschappen maar een stilleven kan natuurlijk ook. Ik maak eigen werk bekijk pentekeningen naar landschap en in opdracht

Natuurlijk kan je ook met potlood, kleurpotlood of pastel werken. Maar daar schrijf ik weer een andere keer over.

Daarnaast geef ik ook tekenlessen in dit medium.
Kan ik je nog met iets anders helpen? Kijk ook eens bij de korte les, zelf aan de slag die je kan volgen

Ontvang gratis! Een e-book vol inspiratie met tips en tricks voor het tekenen en schilderen, vraag het E-BOOK hier aan.

hoe maak ik een tekening

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
Don`t copy text and pictures