Home » Gebruik nu ook inulst cadeaubon in mijn atelier

Gebruik nu ook inulst cadeaubon in mijn atelier

Gebruik nu ook inulst cadeaubon in mijn atelier. Hoe leuk is dat!

In het kader van KOOP LOKAAL heb ik mij aangesloten bij ondernemers in de gemeente Hulst die ook de “inulst cadeaubon” accepteren. Ja ik ben kunstenaar maar ook een ondernemer.

In mijn atelier kan je mijn kunst, tekeningen, schilderijen en etsen bezichtigen. Dit werk is ook te koop. Daarnaast heb ik een kaartenrek met kunstkaarten naar eigen werk. Kunstkaarten die je nergens anders vind. Dus toch ook wel uniek!
Ik maak ook kleine kunstwerkjes en miniatuurtjes onder de noemer kleintje kunst. Leuk om te geven en te krijgen. En kan je nu echt niet slagen met de cadeaubon, denk dan eens aan kunst in opdracht! Laat je verrassen en loop eens vrijblijvend binnen op vrijdag of op afspraak. Ik help je graag.

Wat vind je in het atelier?

Kunst tekeningen, schilderijen en etsen groot en klein formaat
kunstkaarten naar eigen werk
kleintje kunst
kunst cadeau

Zaterdag open van 13.00-17.00 uur tenzij anders vermeld lees meer over openingstijden
Hoe te bereiken? Loop door de poort en je komt vanzelf bij het atelier.

inulst cadeaubon
error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven