Home » Feest in het atelier 15 jaar

Feest in het atelier 15 jaar

Feest in het atelier 15 jaar.
Dit jaar bestaat mijn bedrijf Atelier NIMART 15 jaar!
2008 het jaar dat ik mij heb ingeschreven in de Kamer van Koophandel. En in september dit jaar is het 10 jaar geleden dat ik ben begonnen met les geven. (daarvoor was ik wel al bezig maar niet als zelfstandige)

Van het één kwam het ander. Begonnen op zolder, zo naar de keuken en woonkamer naar een eigen atelier. Wat heb ik veel geleerd in die jaren en nog. Leuke cursisten en andere klanten ontmoet. Enkele cursisten van het eerste uur zijn er nog steeds!⁠

Hoe is het zo gekomen?

Vol enthousiasme maakte ik de eerste stap en heb er nooit spijt van gehad.⁠ Ik ben eerst cursussen en privélessen gaan volgen maar ik wilde meer! Ik ben de opleiding tekenen en grafiek gaan volgen op de academie te St Niklaas. Maar daar leer je niets van ondernemen. En ja dat hoort er ook bij. Dus ook daarvoor de nodige kennis opgedaan. Zelf mijn website gemaakt en die onderhoud ik zelf.

Elke dag is leuk, Ik weet niet altijd wat er gaat komen. Altijd verschillend en zeker op de cursus die ik geef. De dagen gaan open en dicht, zo snel gaat de tijd dat ik bezig ben. Ik ga nooit met tegenzin aan het werk. Als ondernemer kan ik mijn eigen tijd inplannen en dat is ook heel fijn. ⁠

Steeds bezig tot nu, vandaag en hoop dat nog een hele tijd te kunnen doen. Les geven, eigen werk maken en misschien ook weer een opdracht te kunnen maken.

In de nieuwsbrieven Feest in het atelier 15 jaar kan je daar volop van meegenieten. Een aanbieding, een gratis product en tips over mijn kunst en cursus. Er komen ook weer open atelier dagen in mei, juni en augustus.
Wil je daarvan op de hoogte blijven, abonneer je dan hier op de nieuwsbrief

Feest in het atelier 15 jaar
Feest in het atelier 15 jaar
error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven