Home » een tekening of een schilderij naar landschap in opdracht laten maken

een tekening of een schilderij naar landschap in opdracht laten maken

Een tekening of een schilderij naar een landschap in opdracht laten maken

Een tekening of een schilderij naar een landschap in opdracht laten maken.
Yes ik heb weer tekeningen in opdracht mogen maken. Zo leuk om een opdracht te krijgen, deze keer naar het landschap.
Ik krijg wel eens de vraag teken of schilder je ook landschappen in opdracht? Ja zeker, ik werk graag naar een landschap. De natuur en landschap is een rode draad in mijn werk.

Hoe ga ik dan te werk? Meestal komen de mensen in mijn atelier eens kijken. ( Dit is ook online bespreekbaar) Ze krijgen dan een idee hoe mijn werk eruit ziet. Op mijn website staan ook diverse tekeningen en schilderijen zodat je ook al eens kan zien in welke techniek mogelijk is. We bespreken het onderwerp en met welke techniek bijvoorbeeld inkt, pastel of potlood. Ook bespreken we het formaat. Het inlijsten kan ook door mij worden verzorgd.

Een tekening of een schilderij naar een landschap in opdracht laten maken
In de polder
Een tekening of een schilderij naar een landschap in opdracht laten maken
schetsen maken

Zo ging ik op werk bezoek in de polder en we maakten foto’s , vele foto’s. En dan kom je van alles tegen, zo ook deze witte reigers. En wat is het dan mooi om deze job te hebben! Daarna ben ik schetsen gaan maken, eerst met potlood om te laten zien wat men kan verwachten. Een schets is natuurlijk wel anders dan de tekening of schilderij. En daarna echt aan de slag. Tussendoor stuur ik foto’s door en de klant komt dan ook eens kijken in het atelier. Eventueel kan er dan nog aanpassingen worden gedaan. Van ontwerp naar eindresultaat. Zo heb ik ook de tekening ingelijst met passepartout in zwarte houten lijst.
En dan is daar het moment dat ze de tekening in mijn atelier zien, altijd spannend! En dat kan je lezen in de onderstaande reactie!

Wil je een tekening of een schilderij naar een landschap in opdracht laten maken, vraag vrijblijvend informatie en neem contact op.

Hier heb ik een schilderij gemaakt naar een landschap, zoek je toch iets anders wat je graag in opdracht wilt laten maken neem dan ook contact op.

De tekening ingelijst

De tekening in opdracht is ingelijst in zwarte houten lijst

Aan het werk

Aan het werk met inkt

Dit is een opdracht die ik met inkt heb gemaakt maar het is ook mogelijk in een andere techniek een opdracht te maken bekijk hier meer in opdracht gemaakte schilderijen en tekeningen

saeftinghe pastellandschappen

Een schilderij naar het landschap

aan het werk met pastel

een leuke reactie

Nicole,
samen foto’s gemaakt voor de pentekeningen.
Daarna contact via mail, telefoon en atelierbezoek over het vorderen van de werken.
Dankzij dit fijn overleg, hebben we nu twee prachtige pentekeningen die helemaal naar onze wens zijn.
Nogmaals bedankt!
P en J, Terneuzen


2 gedachten over “een tekening of een schilderij naar landschap in opdracht laten maken”

 1. Martine Röell

  Hoi!
  Ik zit op jouw website te kijken en vind de tekeningen die je maakt zo mooi!
  Ik vroeg me af… Zou je ook een tekening kunnen maken van een huis?
  Ik heb een foto van een huis waar ik heel graag een mooie tekening van zou willen.
  Ik hoor graag van je!
  Veel dank.
  Groetjes, Martine

Reacties zijn gesloten.

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven