Home » Een schilderij met of zonder lijst

Een schilderij met of zonder lijst

Een schilderij met of zonder lijst?

Je hebt je muur en je woonkamer een nieuwe kleur gegeven, alles is lekker opgefrist. Maar de muur wilt nog meer….Een kunstwerk! Je kan natuurlijk kiezen voor een reproductie maar je kan ook voor een uniek gemaakt schilderij of tekening gaan.

In mijn atelier kan je al mijn werk bekijken maar er komt toch meer bij kijken.

Maar hoe hang je het op? Je kan natuurlijk het paneel of doek zo op hangen, kaal zonder baklijst. Dat wordt veel gedaan. Maar toch, je krijgt het gevoel, dat het toch wel kaal is zo.

Hoe onderhoud je je kunstwerk? Een tekening lijst ik in achter glas. Een schilderij kan je zonder baklijst ophangen. Maar er kan zoveel meer. Ik kan je hierbij helpen.

schilderij met of zonder lijst

schilderij hortensia is voorzien van blank houten baklijst

schilderij met of zonder lijst

Een schilderij zonder baklijst. De zijkant zijn mee geschilderd.

Ik schilder en teken naar verschillende onderwerpen. Soms mag ik ook een opdracht maken. We bespreken dan alles van ontwerp naar eindresultaat maar ook de lijst. Onlangs heb ik een leuk paneel geschilderd en ik heb ook een baklijst mogen verzorgen. Mooi geheel. Zwevend en al. Het is een mooi kunstkado geworden vind je niet?

schilderij met of zonder lijst

Een schilderij van klaprozen geschilderd op paneel zonder lijst.

schilderij met of zonder lijst

Het zelfde paneel nu voorzien met een mooie zwarte lijst

Voor mijn klanten die een kunstwerk willen kopen, of gekocht of een opdracht hebben laten maken, heb ik een e-book samengesteld.

Alles over het ophangen, het onderhoud en tips kun je ook aanvragen

Wil je dat ook? Vraag het e-book hier dan aan

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven