Home » Dierportret in opdracht

Dierportret in opdracht

Dierportret in opdracht

Een dierportret opdracht van je hond of een ander huisdier.

dierportret in opdracht
in opdracht Sam verkocht

Leuk als mensen je weten te vinden voor een dierportret opdracht. Dit kan als geschenk of kado worden gegeven maar ook gewoon mooi voor je zelf voor in het interieur. En zeker leuk als het gaat om dieren. Zelf hebben we ook dieren in huis, ze verrijken je leven en geven je iets terug, liefde en lol. Veel mensen hebben huisdieren die ze willen vereeuwigen als tekening of schilderij. En een mooi plaatsje willen geven aan de muur. Ik vind het dan ook heel leuk om een tekening als dierportret in opdracht te maken. Dus ik ga graag voor je aan de slag!

Ik ben nu dus bezig aan de dieren portretten van kleine hondjes met pit! Leuke hondjes. Ik maak gebruik van potlood maar een ander materiaal als pastel zou ook mogelijk zijn. Bij dit dierportret ben ik al een heel eind. Hoe ga ik aan de slag, aan de hand van foto’s die zijn aangeleverd en een gesprek in mijn atelier ga ik aan de slag. Hier is het beginstadium te zien van de portretten.

De portretten van Kira en Pablo zijn nu klaar en hangen nu op bij de eigenaar.

dierportret opdracht

Denk je er ook over om een schilderij of tekening in opdracht te laten maken? Vraag me naar de mogelijkheden neem dan contact op of lees meer bij kunst in opdracht

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven