Cursisten aan het werk

cursisten

Cursisten aan het werk tijdens de teken en schilderlessen. Er word gewerkt naar stilleven, natuur, dier, bloemen en eigenlijk alle onderwerpen. Er zijn vele onderwerpen wat je kan tekenen en schilderen! Tekenen en schilderen naar waarneming en foto. Er word getekend met potlood, kleurpotlood, pastel en bister inkt maar er kan ook geschilderd worden met acryl. Iedereen werkt met z’n eigen techniek welk hij of zij het leukst vind. De basistechnieken van het tekenen en schilderen zijn daarbij belangrijk zodat ieder op zijn eigen niveau kan werken zowel voor gevorderden en beginners. Hier is dus ook werk te zien van cursisten die nog nooit hadden getekend of geschilderd maar door het enthousiasme , de wil  en plezier daarin mooi werk hebben gemaakt.
Allemaal goed bezig!

Heb je ook interesse en zin gekregen om mee te doen? Kom langs in het atelier of neem contact op of kijk meer op de pagina tekenen en schilderen

een cursist


Door jouw kundigheid en het goed zijn in begeleiding heb ik echt aardigheid in tekenen gekregen. Je kritische noot is motiverend om het getekende nog meer body te laten krijgen. Ik zit bij jouw atelier prima op mijn plek omdat de kleuren die jij gebruikt mij ontzettend aanspreken en ik toch mijn stijltje krijg .
Dus!!!!Voor mij ben je top
C.S

cursisten expositie 2019 in eigen atelier

Cursisten aan de slag in het atelier 2018-2019

Enkele foto’s van de tentoonstelling in Kloosterzande

Tentoonstelling 2018

In het atelier worden de tekeningen en schilderijen tentoongesteld op geplande datums.
20 mei in eigen atelier Heikant en 26 en 27 mei te Kloosterzande