Leuk kijk mee in atelier NIMArt over pastel inkt en etsen

atelier nimart pastel inkt etsen

Leuk filmpje kijk mee in atelier NIMArt

Atelier NIMArt pastel inkt etsen

Leuk kijk mee in atelier NIMArt pastel,inkt etsen, een kleine impressie!  In het atelier is mijn werk te zien tijdens open atelier dagen of op afspraak. De open atelier dagen vinden meestal plaats in het voorjaar, zomer en najaar. Natuurlijk is het mogelijk op afspraak te komen.

Mijn tekeningen, schilderijen en grafisch werk is gemaakt naar de natuur, landschap, stilleven en dier. Ik maak eigen werk maar werk ook in opdracht . Dit kan een portret zijn van een huisdier of naar landschap en stilleven is natuurlijk ook mogelijk. Als ik een opdracht maak gebruik ik de technieken pastel, potlood of inkt. Daarnaast maak ik etsen, houtsnede en ander grafisch werk. In het atelier geef ik teken-en schilderlessenonder andere in pastel en inkt.

Vanuit mijn atelier verzorg ik ook kunstuitleen NIMArt. Wat is dat kunstuitleen? De mogelijkheid is er om vanuit mijn atelier kunst te huren. Ieder half jaar een ander kunstwerk aan de muur. Hoe leuk is dat! Dit kan een tekening, schilderij of grafisch werk zijn. Voor interesse kan je alvast de pagina informatie doorlezen of maak een afspraak.

Mijn werk tekeningen en etsen is ook te koop, daarnaast zijn er kunstkaarten naar mijn werk verschenen die te koop zijn in mijn online shop mooikunstkado Via het atelier kunst kopen is het mogelijk op afspraak en op vrijdagmiddag als de vlag buiten hangt langs te komen.

Er zijn verschillende filmpjes te bekijken, hieronder is een filmpje te zien van mijn atelier en is ook muziek bij , daarvoor klik je dan op de geluidsknop

video

of kijk ook eens op 


Op de hoogte blijven?

error: