Home » Leuk kijk mee in atelier NIMArt over pastel inkt etsen en acryl

Leuk kijk mee in atelier NIMArt over pastel inkt etsen en acryl

atelier nimart pastel inkt etsen

Leuk filmpje kijk mee in atelier NIMArt

Atelier NIMArt pastel inkt etsen en acryl. Bezoek haar atelier voor haar werk. Tekeningen en schilderijen in pastel, inkt en acryl. Ook kan je haar etsen en houtsnede die ze gemaakt heeft bekijken.

Leuk kijk mee in atelier NIMArt pastel, inkt etsen en acryl, een kleine impressie!  In het atelier is mijn werk te zien tijdens open atelier dagen of op afspraak. De open atelier dagen vinden meestal plaats in het voorjaar, zomer en najaar. Natuurlijk is het mogelijk op afspraak te komen.

Mijn tekeningen, schilderijen en grafisch werk is gemaakt naar de natuur, landschap, stilleven en dier. Ik maak eigen werk maar werk ook in opdracht .

Vanuit mijn atelier geef ik tekenlessen en schilderlessen onder andere in pastel, inkt, kleurpotlood en acryl

Mijn werk tekeningen, schilderijen en etsen is ook te koop, daarnaast zijn er kunstkaarten naar mijn werk verschenen die te koop zijn in mijn online shop mooikunstkado en werk in stock . Via het atelier kunst kopen is het mogelijk op afspraak en op vrijdagmiddag als de vlag buiten hangt langs te komen.

Er zijn verschillende filmpjes te bekijken, hieronder is een filmpje te zien van mijn atelier en is ook muziek bij , daarvoor klik je dan op de geluidsknop

video

of kijk ook eens op 


Op de hoogte blijven?

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven