Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN en Privacy van Atelier NIMART

Alle rechten voor voorbehouden.
De website, de tekst en afbeeldingen zijn eigendom van Nicole Henderiks Atelier NIMART www.nimart.com en auteursrechtelijk beschermd.
Niets uit deze website, tekst en afbeeldingen mag dan ook gebruikt,vermenigvuldigd of opgeslagen worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Nicole Henderiks.

Nicole Henderiks
Julianastraat 11
4566AC Heikant
0114316763
KVK nr. 20138832

1. Toepasbaarheid
1.1 Atelier NIMART, gevestigd Julianastraat 11 4566AC Heikant, stelt personen via haar website www.nimart.com in de gelegenheid haar kunstartikelen te bestellen.
Atelier NIMART staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder het nummer 20138832
1.2 Atelier NIMART heeft het recht deze Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen. Voor reeds afgesloten overeenkomsten blijven de voorwaarden van kracht die ten tijde van het sluiten van de overeenkomst geldig waren.

2. Totstandkoming overeenkomst
2.1 De overeenkomst komt tot stand op het moment dat er een bestelling/opdracht is geplaatst via de website van Atelier NIMART www nimart.com door het volledig en correct invullen van het bestelformulier,
2.2 Kennis heeft vernomen van de Algemene voorwaarden voordat de bestelling is geplaatst en is verzonden.

3. Prijs, Betaling, kosten.
3.1. Vermelde prijzen zijn inclusief BTW, verpakkings – en administratiekosten maar exclusief verzendkosten tenzij anders vermeldt. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van het product, worden zichtbaar wanneer je het product hebt toegevoegd aan je winkelwagen.
Binnen Nederland geldt bij een bestelling boven 75,- gratis (aangetekend)verzendkosten.
Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten.
3.2 Betalingsmethoden via het atelier
-Bankoverschrijving U heeft de keuze om via het atelier te bestellen en te betalen via bankoverschrijving. kijk bij persoonlijk contact
-Contant bij afhalen
3.3 Bestellen via de online shop
-betalen kan met ideal, pay pal, bankoverschrijving en bancontact/mister cash

3.4 Als u niet tijdig, volledig betaald, heeft Atelier NIMART het recht de betreffende overeenkomst en eventuele daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.

3.5 Betalingen in de webshop gaan via Mollie Payments welke is voorzien van een SLL-Certificaat. Dat betekent dat ik aan alle wettelijke eisen voldoe met betrekking tot de beveiliging van jouw persoonsgegevens en betaalgegevens. Bij misbruik door hackers zal ik aangifte doen bij de politie. Ook mijn website is veilig te zien aan het slotje in de browser en ook voorzien van een SLL-Certificaat.

4. Levering en/of afhalen
4.1 Op de kunstwerken en kunstartikelen rust een eigendomsvoorbehoud tot het moment dat de bestelling volledig betaald is.
4.2 Atelier NIMART streeft ernaar uw bestelling binnen 14 werkdagen te leveren. Tenzij dit niet mogelijk is wegens het niet in voorraad zijn van het artikel of is uitverkocht. Uiterlijk zal uw bestelling binnen 30 dagen worden geleverd. Uw pakketje wordt verstuurd via Post NL
4.3 De levering van de bestelde kunstartikelen met factuur, vindt plaats naar het door de koper opgegeven bezorgadres. De kosten van verzending zijn voor rekening van de koper tenzij anders is aangegeven bij het desbetreffende kunstartikel.
4.4 Levering vindt plaats na ontvangst van het verschuldigde bedrag, zo spoedig mogelijk binnen 7 werkdagen.
4.5 Atelier NIMART verpakt alle kunstwerken en artikelen zorgvuldig voor verzending met zo nodig in noppenfolie en extra verpakking en is derhalve niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van het kunstwerk tijdens verzending.
Let op bij ontvangst of er geen beschadigingen zijn. Zodra het pakket is geopend vervalt de verzekering.
4.6 U kunt ook een afspraak maken om het kunstartikel op te halen in het atelier. U hebt dan de keuze om contact te betalen. Misschien net zo leuk, u brengt een bezoekje aan het atelier en maak kennis met Atelier NIMART.
4.7 Prenten met passepartout
De prenten worden geleverd met passe partout echter zonder lijst. De prenten worden per post per pakket en aangetekend verzonden. Het karton is zuurvrij in neutrale kleur meestal crème of natuur wit. Dit karton is van hoogwaardig kwaliteit van ongeveer 1.6 mm dikte.

5. Niet goed – Geld terug

5.1 Mocht u spijt hebben van uw aankoop om wat voor reden dan ook dan kunt u het artikel binnen 7 werkdagen retourneren. Let op: Houdt er rekening mee dat alle prenten en kunstkaarten handmatig worden gedrukt en kunnen dan ook een iets afwijken van het afgebeelde kunstartikel.

5.2 Mits het artikel in de originele staat is en de verpakking niet beschadigt is, kan het pakket worden geretourneerd voorzien van de factuur. Let wel dat u verantwoordelijk bent voor verlies en beschadiging en de kosten van de juiste retourzending. Met ander woorden dezelfde verzendkosten waarmee het artikel is aangekomen. Zorg ook voor een bewijs van verzending. Nadat het geretourneerde artikel bij ons is aangekomen zal Grafisch Atelier NIMART bekijken of u recht heeft op terugstorting van het aankoopbedrag. Is alles in orde dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u teruggestort.

5.3 Wanneer er toch onvoldoende is gefrankeerd ,wordt dit in mindering gebracht op het retourbedrag.

6. Aansprakelijkheid

6.1 Aan alle verstrekte informatie zoals tekst en beeldmateriaal, is veel zorg besteed. Niettemin kan Atelier NIMART www.nimart.com geen aansprakelijkheid aanvaarden voor mogelijke onjuistheden en onvolledigheden.
6.2 Alle artikelen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verpakt zoals beschreven 4.5. Eventuele schade of verlies tijdens transport valt dan ook niet onder onze verantwoordelijkheid.

7. Privacy
7.1 Atelier NIMART gebruikt uw persoonsgegevens alleen voor het verzenden van het pakket.
7.2 Gegevens worden niet verstrekt aan derden.
7.3 Uw persoonsgegevens worden opgeslagen in het klantenbestand en alleen gebruikt voor u op de hoogte te stellen van nieuwe kunstartikelen ,interessante aanbiedingen of ander nieuws via e-mail of post tenzij u hier geen prijs op stelt zoals de nieuwsbrief waarvoor u zich altijd kunt afmelden.

8. Eigendom en copyright
8.1 Alle ontwerpen, kunst, tekst en beeldmateriaal zijn het eigendom en copyright van Atelier NIMART.
Let op: Houdt er rekening mee dat alle prenten en kunstkaarten handmatig worden gedrukt en kunnen dan ook iets afwijken van het afgebeelde kunstartikel.
8.2 Afbeeldingen van het in opdracht gemaakte kunstwerken door Atelier NIMART kunnen als voorbeeld en promotiemateriaal worden gebruikt op www.nimart.com .
Tenzij uitdrukkelijk medegedeeld door de koper of opdrachtgever wanneer dit niet gewenst is.
8.3 Alle rechten voor voorbehouden.
De website, de tekst en afbeeldingen zijn eigendom van Atelier NIMART Nicole Henderiks www.nimart.com en auteursrechtelijk beschermd.
Niets uit deze website, tekst en afbeeldingen mag dan ook gebruikt,vermenigvuldigd of opgeslagen worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Nicole Henderiks.

9. Ontevreden/Klachten?
Indien u ontevreden bent over een kunstartikel of heeft u klachten dan dient u dit zo spoedig mogelijk schriftelijk of per email door het contactformulier in te vullen en mede te delen.

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven