Home » Algemene voorwaarden voor het volgen van de cursus

Algemene voorwaarden voor het volgen van de cursus

Algemene voorwaarden voorwaarden voor het volgen van de cursus

Voor het volgen van de cursus gelden er algemene voorwaarden opgemaakt door Atelier NIMArt
Let op!
Inschrijven is noodzakelijk uiterlijk 1 week voor de start van de cursus. Op basis van het minimum aantal inschrijvingen wordt bepaald of de cursus / workshop kan doorgaan. De groepen bestaan uit maximaal 4 personen en gaat door bij 3 personen

Inschrijving en betaling

Inschrijving en betaling
Inschrijving dient via de website te gebeuren. U kunt betalen via bankoverschrijving en contant betalen. Of je kan inschrijven in mijn atelier Atelier NIMArt Julianastraat 11 Heikant

Voor de cursus:
De inschrijving geldt voor de duur van de hele cursus. De cursusprijs kan je wel in maandelijkse termijnen betalen. 10 termijnen van 48,-
De korte cursus op avond en andere dagen 10 lessen betaal je voor de gehele periode in één keer.
Na ontvangst van je betaling ben je ingeschreven voor de door jou aangegeven cursus / workshop.

Voor de Workshops: Inschrijving
De workshop op een middag word in één keer betaald.
De cursus op avond 10 lessen en andere dagen betaal je voor de gehele periode in één keer.
Na ontvangst van je betaling ben je ingeschreven voor de door jou aangegeven cursus / workshop.

Voor deelname aan een cursus dien je ieder jaar opnieuw in te schrijven of op tijd laten weten dat je de cursus wilt verlengen. (Bij het inschrijven voor de vervolg cursussen krijgen de bestaande cursisten welke op dat moment bij mij een cursus volgen voorrang).

Herinnering
Wanneer u uw e-mailadres bij uw inschrijving vermeldt, ontvangt u ongeveer één week voor het begin van de cursus/workshop een e-mailbericht van mij. Let op: In enkele gevallen komt het voor dat deze e-mail in de SPAM-box terecht komt, zet mijn emailadres bij je veilige afzenders.

De lessen gaan niet door op feestdagen. De lessen die dan komen te vervallen worden niet ingehaald of terugbetaald. De lessen tijdens de andere vakantie periodes m.u.v de zomervakantie gaan gewoon door.

Bij onvoldoende inschrijvingen gaat een cursus / workshop niet door. Je wordt hiervan ongeveer één week voor aanvang van de cursus/workshop op de hoogte gebracht. Het cursusgeld wordt dan terugbetaald.

Annulering

Annulering
Annulering van de inschrijving door de cursist is alleen mogelijk tot 2 weken vóór aanvang van de cursus / workshop
Tussentijdse uitschrijving is niet mogelijk tenzij als er sprake is van sterfgeval, verhuizing of langdurige ziekte. Hiervan dienen wij schriftelijk op de hoogte gesteld te worden. In geval van tussentijdse uitschrijving is er een opzegtermijn van het maandelijkse cursusgeld 48,- verschuldigd.

Ziekte of afwezigheid cursist
Als je niet kunt komen naar les graag per email of telefoon laten weten. Bij niet afmelden word er een les in rekening gebracht. Lessen die wegens ziekte van de cursist uitvallen worden ingehaald als er plaats is of na het cursusseizoen en worden niet terugbetaald.

Ziekte docent of andere reden
Lessen die wegens ziekte van docent uitvallen worden ingehaald aan het einde van de cursus of op een ander geschikt moment. De cursisten worden via e-mail geïnformeerd.

Mocht je nog vragen hebben , neem dan contact op

error: copyright Nicole Henderiks Atelier NIMArt
de afbeeldingen van Nicole kunnen niet gekopieerd worden.
Scroll naar boven